• 129
    basın sözcüsü olarak zımbarator ve mircea lucescu olan propaganda. yabancı sınırının kaldırılmasının ne kadar basiretli bir karar olacağı buradan belli olacaktır zaten.

    işin gerçeği; benim geçen senenin başından beri öngörüm 2019/2020 sezonundan başlayarak yabancı sınırının giderek düşeceğiydi. önce 9+bi şeyler, 7+bi şeyler derken en son 5+0+3 gibi muhteşem bir yıldırım demirören projesinde buluşurlar gene. ülkenin az çok siyasi gündemini ve işlerin nasıl yürüdüğünü bilen birinin bunu öngörmesi çok da zor değil zaten.
    https://pbs.twimg.com/media/DI4WtL1XkAA6sVQ.jpg
    https://iasbh.tmgrup.com.tr/...si-1505506275687.jpg
    http://icdn.ensonhaber.com/...diger/123_9599_1.jpg

    neyse ki bu sezon bitmeden emre akbaba'yı ve gayet ucuza ömer bayram'ı alarak bir nebze önlemimizi aldık. 2 sene şampiyon olup kendisini türkiye liginin ağası zanneden çakalların sesi çıksa da, bu sezon harun, berke, barış alıcı'yı alanlar sinsice sessiz sessiz kenarda olan biteni izlese de bu kurala karşı sesi çıkan yine galatasaray ve imparator fatih terim. bu takımla gurur duymayacağım da kimle duyacağım kaldı ki galatasaray kendi yararı için de sesini çıkarmıyor bu kurala, elinde emre, ömer, yunus, serdar, sinan gibi yerlileri de var, istedikleri kuralı getirsinler yine galatasaray şampiyonlukları izleyecekler. cimbom başı dik yürür, dün beşiktaş 2 sezon üst üste şampiyonluk yaşarken neyi savunduysak aynı noktadayız, kaypaklar düşünsün.
App Store'dan indirin Google Play'den alın