resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 1239
    dursun özbek denen hain, vasıfsız, kifayetsiz, karaktersiz insan bozuntusunun sıçıp batırdıklarını temizlemekle meşgul insan.

    hiçbiri beş para etmeyecek tonla adama eşşek yüküyle bonservis, sonraki satışlardan pay, para verdiği yetmezmiş gibi hayatlarında göremeyecekleri maaş, prim, bonus, maç başı ve daha niceleri ile dolu kontratlar vermiş olan eski başkanın yarattığı bu enkaz ortamında birilerini satmadan hareket etmesine imkan yoktur. 2 milyon € açlık sınırı olduğu için tolga, belhanda, fegholi, maicon, gomis vs.. bu adamların katar dışında gidecekleri pazar yok. ya da gözünü karartıp iyice zararına satacak ki ben olsam öyle yaparım. belhanda gibi çapsız, kariyerinden futbolcu olarak vasatı aşamamış bir oyuncuya kontratının bitmesine 1 yıl kala 10 milyon € bonservis verme aptallığını dünyada başka kimse yapamaz. bugün bedava versen belhanda gitmez çünkü 1 milyon € etmeyecek adama yılda 3,5 milyon garanti para ödüyorsun.

    işimiz zor. eğer bir mucize olur da bu adamların 1 veya daha fazlasına talip çıkarsa herkesçe malum yerlere transfer yapılır yoksa eldekileri oynatmaktan başka çare yok maalesef.
App Store'dan indirin Google Play'den alın