resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 1225
    mali yapiyi kontrolu altina alabilmesi icin sureye ihtiyaci olan baskanimizdir. iyidir kotudur seklinde bir yorum yapmak icin cok erken. sirket yonetimlerinde devamlilik ve istikrar esastir. simdiye kadar kendisinin kriz cozucu yonunu gorduk ve bu yonunu sahsim adina basarili buluyorum. taraftarla takimi butunlestirmeye yonelik attigi adimlarin yapacagi isimli transferlerden cok daha onemli oldugunu dusunuyorum.

    zamanla kendisinin nasil bir baskan oldugunu daha net gorecegiz zira kendisinin takimin 4 senesini planlamasi gerekiyor. alinan ceza ciddi anlamda buyuk bir ceza ve bunu kotarmak o kadar da kolay degil. bu ceza surecinde basari saglanmasi icin hata yapmamasi gerekiyor.

    fikret orman sevmedigim cok fazla yonu olsa da bahsettigim bu yonetim istikrari nedeniyle kanatimce cok iyi bir yonetici. ancak onun da geldigi ilk seneleri feda vs isimlerle kriz yonetimi ile gecirdigini unutmamak lazim.

    kisacasi demem o ki, baskanindan futbolcusuna, teknik direktorune, nolursa olsun onumuzdeki 2 3 sene sabir gostermeliyiz. basarisizlik fatih terim ile dusunulemez tabi ki ama oldu da basarisiz olduk yine de istikrari korumak adina destege devam etmeliyiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın