resim
İsmail Çipe
Takım:Boluspor
Mevki:Kaleci
Yaş:29
Boy:1.97
Uyruk:Türkiye
  • 47
    kendisi hakkında herhangi bir görüşüm veya herhangi bir maçını izlememişliğim yoktu, bu kamp dönemine kadar. sadece sözlük tarafından kendisinin çöp ilan edildiği ve kötü kaleci olduğu görüşü ile bildiğim kalecimiz. ama kendisinin bu kamp döneminde belki de kampın en gözde oyuncularından olduğunu söyleyebilirim. kendisine verilen bu şansı çok iyi değerlendiriyor ve son iki hazırlık karşılaşmalarında ciddi şekilde güzel ve hatasız olduğunu söyleyebilirim.

    2 yıldır kiraya verdiğimiz ismail böyle devam ederse performansı, fatih terim kesinlikle takımda tutup şans verecektir kendisine. yaşı 23 ve 1.97 boyunda fizik olarak da gayet fit görüntüsü var. tafarel ve muslera ile güzel bir sezon geçirip beklenen patlamayı yapması içten bile değil.

    terim boşuna kampa 1.kaleci olarak götürmedi kendisini onun hakkında beklentisi olduğunu ve bunun karşılığını bu süreçte gördüğünü düşünüyorum. inşallah iyi yerlere gelir. yaptığı açıklamalardan da ne kadar istekli olduğu görülmektedir. taraftar olarak arkandayım ismail çok çalış türkiye kupasında alacağımız ikinci kaleciden formayı kapman dileğiyle.

    http://www.fanatik.com.tr/...-calisiyoruz-1384177

    ''ilk kez teknik direktör fatih terim ile kamp çalışmasına katıldığını belirterek, "bu kampa birinci kaleci olarak geldim. hocam bana bu şansı verdi. 2. lig’de oynamam bana çok büyük tecrübe kattı. ben daha önce bu kadar rahat maç oynayacağımı düşünemezdim. hocalarımla eksikliğimi kapatacağımı biliyorum. hocam bana bu şansı verirse uzun yıllar galatasaray’a hizmet etmek istiyorum. hepimizin hedefi bu formayı taşımak. biz altyapıdan yetiştik. ben 2 sene dışarıdaydım. eğer hocamız bu formayı bize layık görürse, allah’ın izniyle taşırız." diye konuştu.

    ismail çipe, sarı-kırmızılı takımda kaleci antrenörü claudio taffarel ve kaleci fernando muslera ile çalışmalarıyla ilgili bir soru üzerine, "dünyanın en iyi iki kalecisiyle çalışıyoruz. biri kendi zamanında biri de şu zamanda. biri hocalığımızı, diğeri ağabeyliğimizi yapıyor. onların karakterini, kişiliğini konuşmamıza gerek yok. ikisi de çok güzel insanlar. bize hep doğru yolu gösteriyorlar. onlarla çalışmak bizim için çok büyük bir şans." ifadelerini kullandı.''

    ismail çipe
App Store'dan indirin Google Play'den alın