• 321
    kabul edelim zor şartlar altında bir turnuva geçirmişlerdir. nasıl zor şartlar derseniz, hemen hemen tüm taraftarların ellerinde bira bardakları, dekolte giyimli afetler, birbirlerine sarılan, öpüşen koklaşan çiftler, aniden ekrana düşmesi muhtemel bir müstehcen görüntünün tüm müslüman vatandaşlarımız tarafından izlenebilme endişesi.
    daha ne olsun. mecburen kolayı seçmiş 24 haziran seçimlerine kadar maç öncesi akp reklamı yaparak, seçim sonrası ise mümkün olduğu kadarıyla sadece maçları göstermeye çalışmışlardır.
    işin komik yanı bu kafayla 2024 avrupa şampiyonasını türkiye'ye almak için ciddi gayret sarf etmektedirler.
    en güzel, en yeni statlar bizde olduğu düşüncesi ile şampiyonanın bize verilmesi gerektiğine de cidden inanıyorlar.
    zaten batmış olan ekonomimizle statları yerli seyirciyle doldurma şansımız olmadığına göre yabancı futbolseverlerin gelmesi ve tribünleri doldurması gerektiğini herhalde düşünmüşlerdir.
    kapılardan girişlerde eziyet çekilen, içeride rahat hareket edilemeyen, içkisini alıp maçını seyretme rahatlığı tanınmayan bir ortama adamlar niye o kadar yolu kat edip gelsin işte bunları düşünemiyorlar
    hele trt gibi bir yayıncı kuruluş maçların yayın hakkını da alırsa, adamlar maçlara gelmeyip evlerinde de otursalar alacakları görüntü tam bir soru işareti.
App Store'dan indirin Google Play'den alın