resim
Bafétimbi Fredius Gomis
Takım:Kawasaki Front.
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.84
Uyruk:Fransa
  • 2706
    tüketim çılgınlığının kurbanı olmak üzere olan futbolcumuz.

    evet bafetimbi gomis bir drogba değil, evet bize şampiyonlar ligi kupasını kazandıracak forvet değil, evet yağ gibi adam geçip aralara kaçmadı, evet tt stadyumu'nda, kadıköy'de bize derbi kazandırmadı ancak kendisi bu yıl 29 gol atıp bizi şampiyon yaptı.

    sanmıyorum ki real madrid karim benzema'dan yüzde yüz memnun olsun. sanmıyorum ki manchester city taraftarları gabriel jesus'un özelliklerinden yüzde yüz memnun olsun. takımınızdaki herkesi messi gibi, muhammed salah gibi, fernando muslera gibi yüzde 100 beğenip sevemezsiniz. siz gomis'i hantal diye, alex kadar sneijder kadar drogba kadar beğenmiyorsunuz diye 29 gol attığı sezon sonunda göndermek isterseniz ben bunun adına tüketim çılgınlığı derim. sürekli birini gönderelim öbürünü getirelim. gomis 29 attı ama fener'e atmadı gönderelim, nagatomo şampiyonlar liginde yetmez almayalım, yahu bu türk takımları semih kaya-dany-tosic-uğur boral-amrabat'lar ile başarılı olmadı mı? takımda tabiki drogba'lar sneijder'ler olmak zorunda başarı için ancak 1 senede kupa almayı hedeflemiyoruz sonuçta nagatomo'lar gomis'ler yetmez diyorsanız kimleri istediğinizi gerçekten merak ediyorum.

    gomis'in yerine kimi almayı hayal ediyorsunuz anlamıyorum ki. yani gomis gönderip griezmann getirebilecek bir durum varsa ortada gomis'i sabiha gökçen havalimanı'na kadar bırakayım ben.

    bir de bu gomis'in ücreti meselesi var. 3.350.000 milyon euro garanti ücreti varmış. evet öyle. isterseniz piyasada 2 milyon'a eren'ler pektemekler'ler veya 4.5 milyon'a negredo'lar jansennler var. bütçemizin alabileceği forvetler içinde kim var ki 3.5 milyon euroya alıp koyalım hem çok iyi forvet olacak hem bu kadar gol atacak? 5 milyona oynatacak bir drogba daha yok ki dünyada transfer edelim çin'den.

    taraftarla dokusu bu kadar uymuş bir futbolcu, bu kadar gol atmış bir futbolcu totelde 3-5 maç kötü oynaması hasebiyle gönderilmek isteniyor. bu tüketim çılgınlığını yaşayan beşiktaş demba'ba, gomez ve abouabakar'ı tutturdu, yine tuttururum sandı, 8 milyona aboubakar'ı değil negredo'yu aldı. ligde 4. oldu. bunları yaşamamak gerekiyor. dediğim gibi işin özü, her futbolcuyu hagi kadar muslera kadar melo kadar beğenip sevmek isterseniz, hem manevi hem maddi açıdan batarız. ki son 5 yıldır büyük galatasaray taraftarının tek sorunu budur diye düşünüyorum. üstelik argo tabirle transfer budalası olan bir taraftar olarak söylüyorum bunu. bu maddi durumda aman gomis'e falan dokunmayalım. arkasına niasse falan kiralarsak ne ala.
App Store'dan indirin Google Play'den alın