• 190
    her maçın ayrı bir hikayesi vardır. söz konusu galatasaray ise gazozuna yapılan maçlar bile bize farklı heyecanlar yaşatır. galatasaray her şeyden herkesten kıymetidir bizlerin hayatında. her galibiyet önemlidir, hele o maç şampiyonluk maçıysa çok daha önemlidir. her şampiyonluk önemlidir, her şampiyonluk özeldir, her şampiyonluğun ayrı bir hikayesi vardır. fakaaaat;

    renktaşlarım, bugünkü maç hepsinden her sezondan çok farklı anlamlar barındırıyor. bu maç sıradan bir şampiyonluk maçı ya da bu sezon alınacak şampiyonluk sıradan bir şampiyonluk değil, olmayacak. sezon başından beri oynanan senaryoları akbilsporun nasıl kayırıldığını, yarışın içinde tutulduğunu zaten hepimiz görüyorduk. dün bir takım siyasi erklerin sebebini anlayamadığımız, tarafsızlık ilkelerini yerle bir eden açıklamalarını da dinledikten sonra artık hiç birimiz bunlara komplo teorisi olarak bakamayız.

    bizler bu takıma öylesine gönül vermedik arkadaşlar, temsil ettiği değerlere aşık olduk. galatasarayımız temsil ettiği değerlerle bu ülkenin gerçek son kalesi, batıya açılan penceresidir. bugün çıkarları için yeri geldiğinde milli takımı bile sabote etmekten çekinmeyen adamcık ardalara, şikeci emrelere, belediye ihalecisi göksel gümüşdağlara ve onların temsil ettiği kirli düzene, kirli çıkar ilişkilerine karşı söyleyecek bir sözümüz olmalı takım olarak.

    o yüzden ben bu maça çok farklı anlamlar yükledim. yalnızca çıkıp kazanalım şampiyon olalım maçı değil bu maç bizim için.

    son söz imparatorun:

    https://www.youtube.com/watch?v=cMBiwRkKlTc
App Store'dan indirin Google Play'den alın