resim
Eren Derdiyok
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:35
Boy:1.91
Uyruk:İsviçre
  • 1525
    bu entryi fernandao başlığına mı, yoksa buraya mı yazsam diye düşündüm ve asıl amacım, fernandao'yu övmek değil de eren'i yermek olduğu için buraya yazmaya karar verdim.

    geçenlerde bir yerde spor programı izlerken fernandao'nun; fenerbahçe'de, 99 maçta 45 gol attığını duydum. kontrol ettim ve gerçekten de öyleymiş. eren ise bizdeki 63 maçında 16 gol atabilmiş. pres özelliği var, asist yapar, top dağıtır diyeceğim ama o da yok. yani bu adamı neresinden tutarsan elinde kalıyor. dünya kupası'nda oynamış, almanya'da leverkusen gibi başaltı bir takımda forma giymiş bir futbolcunun, sahada bu kadar ruhsuz olmasını anlayamıyorum. eto'o, love, gyan, robinho gibi adamların ölüsünün iş yaptığı yerde istatistikleri ve sahadaki oyunu yerlerde sürünüyor.

    edit: bazı arkadaşlar yok sadece ligi sayalım, yok penaltıları saymayalım diyerek eren'i savunma çabasına girmişler.* fernandao'nun fenerbahçe formasıyla ligde sadece 4 penaltı golü bulunuyor. ona göre hesaplayınca bile eren geride. şimdi burada hesaplayan adamlar moduna girmek istemediğim için isteyen dilediği kadar eren'i savunabilir.

    edit 2: bir maçta 2 penaltı golu attığı için birini kaçırmışım. toplam 5 oluyor. ceo uyardı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın