resim
Mohamed Salah Hamed Ghaly
Takım:Liverpool
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:31
Boy:1.75
Uyruk:Mısır
  • 204
    roma'ya gidişi sonrası kariyeri uçuşa geçmiş olan futbolcu.

    liverpool'a çok yakıştırıyorum. kendisi zaten gittiği takımın sempatisini artıran bir isim. olabileceği en iyi takımda, en iyi teknik direktörle, en iyi hücum partnerleri ile oynadığını düşünüyorum. zaten roberto firmino gibi bir oynatan forvet ** ile oynamak da salah'ın bir şansı.

    ballon d'or'u almasını çok istiyorum, hak ettiğini de düşünüyorum ama cristiano ronaldo şampiyonlar liginin son düzlüğünde god mod açtığı için yine de erken konuşmamak lazım. ballon d'or konusunda messi-ronaldo ikilisi herkesi sıkmış olsa da, adamlar her birini hak ederek aldılar. bir tek 2010 senesinde wesley sneijder'in hakkının yendiği oldukça bariz. 1-2 sene sonrasında mohamed salah, kevin de bruyne gibi oyuncuların uzun yıllar sürecek kapışması başlayacak gibi duruyor.

    kendisi ile oturup bir tavla atmışlığımız yok ama gerçekten çok düzgün bir karaktere sahip olduğunu da düşünüyorum. liverpool forması ile arap sermayesine diz çöküp tövbe isteten bu adam, umarım uzun yıllar bu formayı terletir, liverpool'u eski günlerine gümbür gümbür döndürür.

    ayrıca chelsea scoutlarının oyuncu potansiyeli değerlendirme * özelliğinin ne kadar kötü olduğunu bir kez daha görmüş olduk.
App Store'dan indirin Google Play'den alın