• 66
    felipe melo'nun iyi oynadığı bir maçta rakibin gram top oynayamadığını gördük. adam bir başlıyordu oynamaya; o ne kayarak müdahaleler, onlar ne uzun paslar, ikiye birler, dikine yardırmalar... felipe melo oynadığı zaman, rakibi oyunun her alanında çaresiz bırakabilen bir futbolcuydu tek başına.

    fernando, galatasaray kariyerinde melo ile kıyaslanabilecek hiçbir şey yapmamıştır henüz bana kalırsa. futbolculuk olarak da ele aldığım zaman, fernando çok iyi oynadığı bir maçta hissedeceğim şey güven olur. fernando beni felipe melo kadar heyecanlandırmaz, sadece rahatlatır. örneğin, videosunu çok arayıp da bulamadım fakat, felipe melo'nun yanılmıyorsam sneijder'e yaptığı bir asist vardır. ceza sahasına fişek gibi girip çizgiye inip topu çevirip boş kaleye attırdığı. onu fernando'dan bekleyemem.

    aslında çok da yazılacak bir şey yok. görüyorsunuz anlatmaya gerek yok. * felipe melo ile kıyaslanabilmek için fernando'nun önünde çok yol var daha. ki ayrıca bence fernando henüz taraftarla çok sıcak bir bağ kuramadı, zaten uzun süre sakattı.

    şu videoyla gözyaşlarımızı serbest bırakalım...

    https://www.youtube.com/watch?v=9bUKLRoSzT0
App Store'dan indirin Google Play'den alın