resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:Lazio
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 5683
    seviyorum bu adamı yahu. ama baktım da adam haysiyetsizmiş buraya göre. ben kendisinın bir şeyler başaracağına inanıyorum. galatasaray ile beraber yükselen bir hoca beklentim vardı. yönetimimiz "bu sene beklediğimizden daha çetin ceviz, bu sene böyle bir operasyon yapamayız. fatih hocam ellerinden öper." dedi. saygı duyulacak bir endişe.

    adamın söylediklerini okudum. çok düzgün ve güzel konuşmuş. 14 hafta lider, 2 hafta ikinci olup gönderilmesi hakikatten tuhaf ve komik. bunu dünya üzerinde kime anlatsan şaşırır. bu konuda bir sıkıntısı da yok adamın. "futbolda olur böyle şeyler." demiş. galatasaray ile ilgili gayet güzel konuşmuş.

    bu adam ne haysiyetsizlik yaptı, ne aymazlık yaptı biri anlatsın. östersunds'a elendi. büyük bir facia (her ne kadar o östersunds iyi bir avrupa serüveni yaşasa da aradaki büyüklükler ile bizim çok rahat o maçları geçmemiz gerekiyordu.) bu doğru. ama onunda aldığı puanlarla şampiyonlar ligine gideceksin belki.o östersunds'un hesabını da verdi. ikinci bir şans verilmeyebilirdi ama verdik ve adam başarılı. biz başarısız bir hoca göndermedik. (bir bütünü ele aldığınız da durum bu.) biz 5 ay sonra yetmeyebilecek bir hoca gönderdik.

    neden biz yolumuzu ayırdığımız hemen hemen herkesi düşmanlaştırıyoruz. bu bana çok keder veren bir hadise. yazık...

    bu arada fernando'yu 3'lünün merkezine koyduğunu söylemesiyle beni çok rahatlattı. ikna edemiyordum insanları. herta ile hazırlık maçından beri bu konu üzerine çalıştı tudor. daha sonra fernando'ya yapılan baskıyı fernando'yu ileri atıp onun yerine gerçek bir stoper koyarak çözmeye çalıştı ancak bunu kurgulayamadı.

    edit: hayır bir de oynatıtığı futbolda eksiklikler eleştrilse de fenerbahçe'lilerin aksine heyecan veren sevilesi ama gelişmesi gereken bir oyun vardı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın