resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 15092
    bundan önceki gelişlerinden farklı olduğunu düşündüğüm şey; galatasaray'dan sonrasını düşünmüyor oluşu.

    fatih terim, çok büyük galatasaraylı. galatasaray'ın başına her geçtiğinde kendisini inanılmaz adıyor işine, o tutkusunu saha kenarından bütün tribünlere, hatta ekran başındaki izleyenlere bile aktarabilecek kadar tutkulu bir insan. ben bunu kendisi başka bir takımı çalıştırırken hiç görmedim. e normal çünkü adam hasta galatasaraylı zaten. ama bundan önceki seferlerde ben her zaman galatasaray sonrası hedefleri olduğu hissine kapıldım. ayrılacağımızı, başka planları olduğunu hissediyordum hep nedense. belki kendisinden, belki dönem yönetimlerinden, bilemem...

    bu sefer farklı. bir çok kişi kendisinin heyecansız, çok sakin olmasından da yakınıyor ama bu halini ben biraz daha farklı yorumladım. bence artık kendisi de "yeter!" dedi. buradan gitmek istemiyor artık. ailesinin değerini anladı dışarıda yaşadıklarıyla. kendisini tamamen galatasaray'a adadı, galatasaraylı fatih terim olarak devam edecek ve öyle de bitirecek. artık galatasaray camiası dışında yaşananlarla pek ilgilenmek istemiyor. sadece galatasaray ile ilgili hayallerini gerçekleştirmek, planlarını uygulamak istiyor. sağla solla uğraşmak için harcayacağı enerjiyi galatasaray için harcayacaktır bundan sonra.

    son halleri bana bunları hissettiriyor. umarım bu hisler gerçektir çünkü ben, neler yaşanmış olursa olsun, canım galatasaray'ımın başında fatih terim'i görmekten memnunum. karşılıklı bir memnuniyet içinde yıllarca devam etmek de en büyük dileğim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın