resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 2235
    bir çoğu, beden dili ile karakter analizi uzmanı olan ve eleştirmek ile itin götüne sokmak arasındaki farkı bilmeyen galatasaray taraftarı tarafından "gamsız, karaktersiz, saygısız, vb." gibi özellikler ile itham edilen performansı yetersiz futbolcumuz.

    ben belhanda yerinde olsam her maça burun kırıklığı sonrası takılan maskeler ile çıkarım ki göz kırpmamdan, hafif gülümsememden bütün karakterim ve ruh halimi anlamasın taraftar. her şeyi de anlıyorlar yalnız, adamın yürüyüşünden swot analizi yapılacak nerdeyse.

    neyse efendim kendisinden beklentimiz daha yüksekti fakat henüz karşılayamadı. ben gitmesini istemem, hemen yarım sezonda teneke bağlanılacak düşüklükte de bir performans gösterdiğini düşünmüyorum.

    fatih terim'in gelişi, dursun özbek'in gidişi, galatasaray camiasının kenetlenişi sonrası her gün saçma sapan haberler ile kulübümüzü karıştırmaya çalışan ibne basın iş başında. belhanda'yı beğenmeyenler ve adam asmayı sevenler de ekmeklerine yağ sürmekte. az destek olun futbolcunuza yahu. hayır giderse de gider ama illa bir sövmeler, "defolup gider!!!!"ler...
App Store'dan indirin Google Play'den alın