• 773
    rezalet bir yazı yazmış ve terim düşmanlığını iyice ortaya dökmüştür.

    http://www.hurriyet.com.tr/...fatih-terim-40706140

    *98 yılında grupta ikinci olup, sadece tek takım çıktığı için elendiğimizi yok saymış alenen yalan söylemiştir.
    * 99-2000 senesi milan'ın grupta dakika 85'e kadar ikinci olduğunu, biz peş peşe golleri atınca avrupa'dan tamamen elendiğini hesaba bile katmamıştır.
    * ilk yıllarında rai'li psg'ye 4-2 ve 0-4 elendiğimizde hayrettin'in gelmiş geçmiş en abuk sabuk golleri yemesini de bu şansa mı bağlamaktadır?
    * milli takım'da da terim'in ballı olduğu söylemektedir. peki koskoca türkiye tarihinde furbol takımının 4 kere avrupa şampiyonası'na katılabildiğini ve üçünde terim olduğu konusuna ne diyecektir? ( kalan tek turnuva ise 2000 yılında 8 gs'li milli takım)
    * uefa kupası alınırken ve o sürece na mağlup gidilirken ve deplasmanda herkesi yenerken hangi şanslar vardı anlatabilir mi? emre'nin mallığı, hagi'nin dirseği, bülent'in çıkık omzu, leeds maçlarının politik atmosferi nasıl bir şansla ifade edilmektedir. ( o tarihte tekti namağlup kupayı kazanan)

    çık delikanlı gibi "ben gs ve terim düşmanıyım" de vallahi ses etmem. nasıl olsa terim ve gs seni de diğerlerinin üstüne koyup ezer geçer ve yoluna devam eder. içimizdeki düşmanları da yanınıza alın, elinizden geleni yapın. biz imparator'un arkasındayız. oyna ,devam)
App Store'dan indirin Google Play'den alın