resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:DHSC Utrecht
Yaş:39
Uyruk:Hollanda
  • 15610
    çok çok sevdiğim, bizde geçirdiği zaman boyunca çok faydalı bulduğum fakat aynı zamanda da tam zamanında ayrıldığımızı düşündüğüm altın portakal.

    ikisi aynı anda düşünülebilir şeyler arkadaşlar gerilmeye gerek yok. iyi ki geldi, bize mutluluklar yaşattı ve zamanında da gitti.

    galatasaray efsanesi mi? bence evet. belki stadyuma ismini verecek kadar değil fakat çok kilit anlarda çok büyük işler yaptı sneijder. felipe melo da bir galatasaray efsanesidir bence, emre belözoğlu'nu saha dışına atışı, yıldırım demirören'i ittirmesi gibi metin oktay seviyesi olmayan ama yine de efsane listesine girmesine yetecek hareketler ile bu ünvanı hak etmiştir. sneijder de juventus'a attığı gol ile, volkan demirel'i bir sağa bir sola yatırışıyla, hamza hamzaoğlu ile yaşanan şampiyonluktaki inanılmaz katkısı ve taraftar ile bütünleşmesi ile benim için bir efsanedir.

    elit seviye efsaneler, alt seviye efsaneler vb. gibi efsaneler için kendinizce bir derecelendirme yapabilirsiniz. ne bileyim çözüm bulmaya çalıştım bir an arkadaşlar herkesin efsanesi kendine. *

    düzeltme: "dahi" anlamındaki de ayrı yazılır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın