resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 14212
    mevcut galatasaray teknik direktörü.

    tanımdan sonra birkaç şey söylemek istiyorum, doldum biraz. şimdi bazı sığırlar hala diyor ki siz başarı odaklı taraftarsınız, iki maç kaybetsin terim istifa diye bağırırsınız diyorlar, hadi kuşları geçtim de kendi taraftarlarımızdan da bunu söyleyenler var, delleniyorum.

    bak güzel kardeşim, biz terim geldi her şeye ambargo kayacağız diye sevinmiyoruz bugün.
    biz terim geldi bütün derbileri kazanacak diye sevinmiyoruz bugün.
    biz terim geldi şampiyon şimdiden belli oldu diye sevinmiyoruz bugün.

    şahsen benim hiç öyle bir iddiam yok, çok başarılı da olabilir, ligi 6.da bitirebiliriz, bu biraz da futbolculara bağlı. benim sevincim artık sahada karakterli bir takım görme olasılığımızın çok yüksek olması. artık savaşan, kaybederken de hiç önemli değil diyebileceğimiz bir takım göreceğiz, kimse öyle bize karşı şu taktikle yeneriz, gs'yi zaten yeneriz, keşke hep bunlarla oynasak falan diyemeyecekler. önce bir destur çekecekler adımızı duyunca.

    benim istediğim karakterli, savaşan, mücadele eden bir galatasaray, sürekli atağı düşünen, sürekli iyi oynamayı düşünen bir takım, korkak galibiyetler istemiyorum ben. sahada topa hükmeden, oyunu karşıya yıkan bol pozisyon bulan bir takım istiyorum, topun bizde olmadığı her an deliriyorum, kazanmışız kazanmamışız çok dert değil. işte fatih terim bunu yapma olasılığı en yüksek hocadır bizim için.

    hanginiz utanmadı bjk maçından sonra? 30 yaşındayım, bu yaşıma kadar bu kadar sinik, ezik, rezil bir derbi oynadığımızı hatırlamıyorum, utancımdan maçı kimseyle kritik bile edemedim, haklsınız dedim geçtim. terim olsa o maçı yine kaybederdik 3-0 belki, ama eminim en az yarım saat maçı tek kaleye çevirip g*tlerinden nefes aldırırdık o stada, sonra da canımız sağolsun derdik. 6-0 lık maçtan sonra bile ben böyle rezil olmamıştım, o gün maç 2-0 iken 3-4 net pozisyon kaçırdık kadıköyde, zaten son 4 gol falan hep konrtadan yedik bastırırken, bjk maçında değil net pozisyonu üst üste 3 pasımız yok, nasıl bu hale düşürdünüz bu takımı.. lig çok çetin bu sene, kaybedebiliriz ama ağaç misali ölürken de ayakta ölmeliyiz, şamar oğlanı olarak değil. bu sene şampiyon olsak da olamasak da ben uzun yıllar terim'im takımın başında kalmasını istiyorum, sorgusuz sualsiz. o da en az bizim kadar bu takıma aşık, öyle komisyon derdine düşeyim, kulübü tırtıklayım, kendi gemim yürüsün derdine asla düşecek bir adam değil. zaten daha fazla fayda veremeyeceğini anladığı an ceketini alır gider, sıkıntı yok.

    kusura bakmayın biraz uzun oldu ama millete dert anlatmaktan ve buraları okumaktan doldum biraz, öte yandan çok da heyecanlıyım uzun zaman sonra ve de umutluyum takım adına, kafam da rahat artık, günlerdir fatih hocam ne zaman gelecek, gelecek mi diye düşünmekten hiçbir şeye odaklanamaz olmuştum, artık nefes alma zamanı. hep beraber tadını çıkaralım anın :))
App Store'dan indirin Google Play'den alın