resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:Lazio
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 5185
    bana göre hala zararından çok faydası olan teknik direktördür.

    15. hafta sonunda 2 puan farkla lider olan ve en iyi averaja sahip bir takımın teknik direktörü olarak ben bu kadar eleştirilsem, üzülerek değil söverek istifa eder giderdim herhalde. büyük maç problemi konusundaki bir çok eleştiriye katılıyorum. takır takır işleyen bir düzeni, "büyük maç" baskısı altında ezilip bu kadar değiştirmesini doğru bulmuyorum. aslında son beşiktaş derbisinde gol yiyene kadar hiç de fena oynamayan takımımız, gol sonrası inanılmaz dağıldı. bu da tudor'un eksiklerinden biri. özellikle yıllar boyu fatih terim'den gördüğümüz ve alıştığımız, yenik duruma düşünce kulübeden takımı ateşleme özelliğinin olmaması taraftarlarca yadırganıyor pek tabii.

    çok karakterli olduğunu düşünüyorum. gerçekten zor bir süreçten geçiyor. kendisi -aynı latovlevici'nin ıslıklanmasında olduğu gibi (bkz: #2287606)- karabükspor'dan gelmiş olmasının dezavantajını yaşıyor. ligdeki pozisyonu itibari ile takımın başında roberto mancini olsaydı, asla bu tepkileri görmüyor olacaktı. çünkü roberto mancini italyan, iyi giyiniyor, piyasası olan biri vb..

    kendisine karşı çok nötr duygular besliyorum fakat destekliyorum. nereden geldiği, tecrübesizliği gibi şeyler ile ilgilenmiyorum. başarısız olduğunu düşünmüyorum. başarıya aç oluşu benim hoşuma gidiyor, sezon sonuna kadar kalması taraftarıyım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın