• 405
    yok arkadas, iki gün gecti hala unutamadigim mac. güzel kardeslerim her acidan degerlendirme yaptilar, tek tek futbolculari degerlendirdiler, kimilerini gömdüler, kimilerini vasat buldular, matematiksel hesaplari yaptilar, yok ama icim hala sogumuyor. cünkü ben biraz isin psikolojik kismina taktim. bakin kazansaydik rakipler acisindan neler olacakti kisaca bir irdeleyelim:

    ibb: "siz kim köpeksiniz ki bizi yenip, ayni puanla zirveyi paylasma keyfini süreceksiniz" mesajini elden verecektik, öyle postayla falan degil. ayrica abdullah avci nin mactan sonra röportajini izlemek daha zevkli olacakti.

    bjk: "iki hafta sonra geldigimizde aklinizi alicaz, sizin yenemediginiz takimi hoplattik" mesajini iadesiz tahahütsüz carsiya yollayacaktik. puan kaybi yasadiklari haftada 3 puan alarak, heveslerini epey bi kiracaktik.

    fb: "siz kendi kendinize takilin la, sizi siklemiyoruz, biz kendi isimizde gücümüzdeyiz, ister aykutcugumu yollayin, ister bir daha geri cagirin, keyfiniz bilir" mesajini zarfa koyup yollacaktik, takdir edersiniz ki, aradaki fark büyük oldugu icin acelemiz yok yavas yavas bir ara alsalardi olurdu.

    digerleri: "kan aliriz biz kan, kim demis sadece kücük maclari kazanabiliriyoruz ulen" mesaji apacik ortada duracakti, isteyen alacakti.

    peki biz hangi mesaji verdik: " bize karsi iyi hazirlanan bir takim bizi darmadagin eder, yamultur, hoplatir. büyük maclar mi? oraya her büyük mac icin bir adet "0" yazmanizi rica edecegim."
App Store'dan indirin Google Play'den alın