• 75
    ndiaye takıma girecek yeniden, aksilik bu sefer de serdar yok. bence gençlerbirliği maçındaki düzeni çok fazla bozmadan devam etmeliyiz. serdar'ın yokluğunda fenando'yu denayer ve maicon'un arasına atmak bizim için düşünülmesi gereken bir seçenek olmalı. merkezi ndiaye ve tolga tutacaktır diye düşünüyorum. solda rodrigues sağda mariano ile çok caydırıcı bir takımken tek kanatlı bir yapıda önlem alınması kolay bir takım oluyoruz.

    https://i.hizliresim.com/AyO82Q.png

    sol kanadımız savunma yönünden biraz zayıf görünse de rakipte de caicara'nın cezalı olduğunu düşündüğümüzde, denayer-fernando ikilisi sol bek savunmasında kaymalarda başarılı olurlar ve tolga-ndiaye ikilisi de merkezi kalabalık tutmayı başarabilirlerse olağan üstü bir problem yaşamayız.

    rakip ceza sahasında çoğalmada sorun yaşıyoruz tek forvetle oynadığımız zaman. bu düzende bu sıkıntıyı da bertaraf ederiz.
    hem hücum oynayalım hem de bunu fener ve trabzon maçlarında düzenle yapalım diye düşünürsek puan falan alamayız bu maçta.

    lider olan biziz, kadrosu daha iyi olan biziz. dolayısıyla önlem almayı daha çok düşünmesi gereken taraf onlar. bu da maça ofansif bir takımla çıkmakla olur. tek forvet oynar savunma ehemmiyetine öncelik verirsek onlar oynar biz seyrederiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın