• 64
    tudor ne yapıp etmeli başakşehir'in her şeyini incelemeli bu arada. abdullah avcı bizim takımın attığı adımı bile öğretecektir takımına. maçtan sonra avcı'nın çıkıp ''fernando ile oyun kurmalarını engelledik, mariano'yu kitledik, gomis'i kaleden uzaklaştırdık'' falan diye çıkıp şov yapmasını istemiyorsa, kendisini ezmesini istemiyorsa bunu yapmalı.

    bunu yaparken de gidip takıma korkak oyun oynatmamalı. zor bir maç, bence ligin en zor maçı çünkü taktik olarak ligin bu maçlara en iyi hazırlanan ve bence pas oyununu en iyi oynayan takımıyla oynayacağız. ancak onlardan üstün taraflarımız da var elbette. tudor savunmada ve hücumda neler yapmamız gerektiğini çok iyi analiz etmeli. bu maçı kazanmak demek artık 3 puandan çok daha fazlası demek çünkü.

    bizim de geçtiğimiz 2 seneyi baz alıp karamsar olmamıza gerek yok. geçtiğimiz 2 senede as oyuncularımızın yarısı başakşehir'de oynayamayacak kadar kalitesiz oyunculardı. başakşehir bu sonuçta. 1 puan kötü olmaz bence ama vurup geçebiliriz de yani. abartmak da kötü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın