• 809
    galatasaraylı olduğu tüm fenerliler tarafından bilinen sadece 2017-2018 futbol yaz transfer döneminde galatasaray karşısında ezilen aziz yıldırımın psikolojik üstünlüğü geri alması adına yaptığı misilleme transferinin adıdır.

    ya kaptan biliyorum buraları okuyorsun hem galatasaraylılığın hem aile terbiyen hem efendiliğin fenerbahçe'ye yakıştı mı? paraya tamah etti desem bizim maddi açıdan çok iyi olan teklifimizi reddetti, galatasaraylı değil desem galatasaraylı, euroleague desem milano'yu efes'i (ki eski takımı onlarda) reddetti hayır derdin neydi ağabey senin? bence yeni evlendiği eşi kanına girdi başka bir açıklaması yok resmen tümerin beşiktaşa yaşattığı gibi büyük bir travma olmasa da nevriye'nin, hasan vezir'in ve naz'ın fener'e yaşattığı gibi bir travma oldu bizde.

    şunu unutma sinan kardeş seni asla öz evlat olarak görmeyecekler, sen onların gözünde hep galatasaraylı sinan olarak kalacaksın daima onlara eurocupı hatırlatacaksın, sarılı kafanla 6 kişiyle onları madara edişini hatırlayacaklar ve hep hakir görülecek itilip kakılacaksın!!! dün seni bize karşı bilmem ne laciverdi içinde gördüm ya allah senin b...ildiği gibi yapsın kaptan yine de sana küfredemiyorum beyinsizliğin bile galatasaraylı mülayimliğini çağrıştırıyor mankafa...ya bir de sözlüklerde galatasaray için yazarlık yapmışlığın var eğer aklına karın girdiyse tez vakitte çocuklarınız olur da ömür boyu belanı bulur kurtulamazsın ondan...
App Store'dan indirin Google Play'den alın