• 112
    maçın en kritik adamı bana göre sofiane feghouli. gomis muhtemelen iki stoper tarafından legal illegal kilitlenecek, kilitlenen oyunda şapkadan tavşan çıkartmaya en müsait isim feghouli.
    en önemli hücum opsiyonlarımız, duran toplar haricinde, uzaktan şut ve ikiye birler ile ceza sahası içine girişler olacaktır diye düşünüyorum.
    bu sene duran topların çoğunda tehlike yaratıyoruz, içimden bir seste maicon duran toptan atacak bir tane diyor.

    muhtemelen maça hızlı başlayacağız, taraftarın da baskısı ile özellikle ilk 25 dk. allah ne verdiyse saldıracağız.
    bu sırada atacağımız bir gol zaten maçı kopartır, yok atamazsak panik yapmadan top çevirmeye ve olgun ataklar gerçekleştirmeye çalışmamız lazım.

    derbilerin skorları ve oyunları hiç beklenmedik şekilde gerçekleşebiliyor, mesela fenerin kondisyon eksikliğinden bahsediliyor, emin olun derbi maçta bu eksikliği hissetmezsiniz, adamların çıkış maçı kasları kopana kadar koşacaklardır.

    benim, bizim takım adına emin olduğum bazı kısımlar var, umarım bunlarda yanılmam.

    ilki profesyonel bir kadromuz var, futbolu biliyor yani adamlar, muslera, fernando, mariano, maicon, gomis vs. gerek oyun karakteri, gerek performans olarak öyle ezilecek panikleyecek adamlar değil.

    ikincisi hırslı bir takımımız var, tekmeye kafa sokan her topa basmaya çalışan, yanından geçen adama sırtını dönemeyen bir kadro yapısı bu, böyle büyük maçlarda futbolcuların yetenekleri genelde birbirine yakın olur ve fark yaratacak detaylar bunlardır.

    şimdiden heyecan sardı beni, bu kadronun bir derbi maç performansı beni gerçekten çok heyecanlandırıyor. ne kaldı şimdi 6'mı? nasıl geçecek yahu 6 gün?
App Store'dan indirin Google Play'den alın