resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:DHSC Utrecht
Yaş:39
Uyruk:Hollanda
  • 15351
    4.5 sene bu kulübe hizmet edip sana çok güzel günler yaşatan ve çatır çatır 4.5 m euroya yakın alacağını alabilecekken bırakıp giden adamın başarısız olmasınından mutlu olan, bir de buradan laf sokmaya çalışan galatasaraylılar var.

    kardeşim şu takımda hemen hemen aynı maliyetteyken, selçuk inan mı yedek olmalıydı, sneijder mi? bana önce bunun cevabını ver?

    haydi gönderildi, bunu bir şekilde belki anlayabilirim ama bunu çirkinleşmeden yapacaktık! mobbingle, algı operasyonlarıyla değil. adama ve yaptıklarına saygınız olsun önce. sıradan bir oyuncu değildi kendisi.

    neyse kendisi üzerinden polemiğe girmek istemiyorum. galatasaray tarihine adını yazdırmış hagi'den sonra bu gözlerin gördüğü en iyi 10 numaradır.

    edit: belli ki günün konuğu olacak. biraz daha yazayım.

    ya kardeşim bu adam gitti ya, gitti yani kurtuldunuz. bir arkadaşımız aşağıda kronolojik olarak zaten taraftarın yaşadığı süreci güzelce özetlemiş. (bkz: wesley sneijder/#2254514) utanmıyor musunuz hala peşinden beddua eder gibi, kötü olmasına sevinmek falan yakışıyor mu?

    işte bu eşinden ayrıldıktan sonra, eşi başka biriyle ya da yalnız mutlu olunca bunu kaldıramayan tipler de bunlar. yüreğiniz kötü. olm galatasaray çok iyi olsun, sneijder de nice'te başarılı olsun, doğrusu bunu istemek değil mi? sevenler bunu istemez mi?

    ben geçen sene tudor'un karabük'ten gelmesine destek olan ve sabredilmesini söyleyen ve isteyen gruptandım ama daha bu yaz başında takımın vasatlığının yanı sıra östersunds'a elenerek tarihimize kara bir leke olan maçın ve takımdaki tek elle tutulur oyuncunun, önceki sezonun asist kralınının da çirkince gönderilmesinden sonra o gece gönderilmesini isteyenlerdenim. açın bakın entryler orada duruyor. hatta kendisinin de galatasaray kariyerinin çok uzun sürmeyeceği görüşündeydim. lan sözlüğe ara verdim, kendime gelemedim uzun süre.

    e sonra baktık doğru isimler geliyor, hazırlık maçları vasat olsa da hertha maçında bir ışık var, sezona başlarken de ne olursa olsun takıma destek olunması gerektiğini yazdık. yeni bir takımız dedik, uyum süreci olacak dedik, ilk puan kaybında da burası yangın yeriyken takıma ve hocaya destek olduk.

    yani ben tudor'un düştüğü ilk anda hocaya vurmadım, benim gibi sneijder ve östersunds maçından sonra çok kızgın olanlar da vurmadı, bekleyelim dedik hatalarından ders çıkarmalı, öğrenmeli dedik, kendimizce gözlemlerimizi yazdık. çoğumuz kombine aldık ya da yine maçlardayız.

    ben galatasaraylıyım kardeşim. ben önce takımımın başarısını isterim. fikirlerimde haklı çıkmayı değil. tudor bizimle birlikte başarıdan başarıya koşsun isterim, başarılı olsun başımın, sırtımın üstünde taşırım adamı. çok büyük çoğunluğumuzun da böyle düşündüğüne eminim.

    açın bakın başlığına ne yazmışız ilk geldiğinde, benim hayalim tudor'un bizimle uzun yıllar çalışması, çok başarılı olması. aynı hayalim riekerink'le de vardı, mancini'yle de, prandelli'yle de...

    isimler önemsizdir, galatasaray'ın başarılı olması için uğraşıyoruz, bunu diliyoruz.

    sneijder üzerinden de yapılan iğrenç algı operasyonunu unutmadık, bugün takım iyi gidince 2 yıllık başarısızlıklarını sneijder'e bağlamaya çalışan dursun özbek haberleri okudum, kusura bakma başkan ama yemezler! bence hiç o topa girme ve önüne bak.

    biz galatasaray sinerjisi diye üstümüzü parçalayalım. burada akşama kadar galatasaray sinerjisi için uğraşalım. adamlar gelsin efsane olmuş oyuncuyu savunduk diye laf soksun, vallahi yazık sizin galatasaraylılığınıza, kimse burada sneijderspor'lu falan değil! herkes haddini bilsin! biz galatasaraylıyız, efsanemize de sahip çıkarız. çünkü galatasaraylılık bunu gerektirir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın