• 12
    (bkz: wesley sneijder/#2182424)

    --- alıntı ---
    sneijder bir futbolcu grubunun takım olabilmesi önündeki kocaman taşlardan bir tanesidir. kendini ayrıcalıklı zanneden, diğerlerinden üstün olduğuna inanan ve tam da bu yüzden kendisine farklı muamele edilmesi gerektiğini düşünen mesela antreman saatlerini bile kendisinin bilgisi dahilinde hazırlanmasını, antreman programını kendisinin de beğenmesini, başa geçecek hoca hakkında görüş bildirmeyi hatta mümkünse o ismi getirmeyi, futbolcu transfer edileceği zaman kendisine sorulması gerektiğini düşünen kısaca kendini takımın ve hatta galatasaray'ın üzerinde gören bir konuma getirilmiştir.
    --- alıntı ---

    wesley sneijder'i bu kadar yakından tanıdığına, kişilik analizini yapabildiğine, takım içindeki durumunu bu kadar net bildiğine göre; onunla birlikte oynamış, kadroda bulunmuş ya da altyapıdan, hollanda'dan beri yanında olan biri olmalı diye düşündüren yazar. futbola ya da ajax altyapısına bu kadar hakim olduğuna göre galatasaray'a uygun bir iki genç yıldız adayı önerisini dikkate alabiliriz.

    --- alıntı ---
    peki tudor'un geldiği ana kadar kim yönetti bu takımı? sneijder değil mi? bu sezonun saha içinden çok saha dışı sorumlularından biri hatta en başta gelenidir bu arkadaşımız. sneijder ile tudor'un yeni sezonda uyumlu çalışacağını düşünen var mı? ne yapmak lazım yine hocayı mı yollamak lazım? bu kaçıncı hoca olacak futbolculara kurban verilen? koca galatasaray tüm sorunlarını, dertlerini bırakıp saha içi başarıyı falan umursamayıp sırf sneijder'in gönlünü hoş tutacağım diye hoca arayışına mı başlamalı yani?
    --- alıntı ---

    bu paragraftan itibaren hatta galatasaray'ın da içinde olduğunu, bütün antremanlarda, soyunma odasında, kulübün her noktasında olduğunu, hatta dursun özbek, cenk ergün, levent nazifoğlu ve igor tudor'dan önceki teknik direktörlerimizle oturup kalkacak kadar yakın olduğunu anlıyorum. madem kulüp içerisindeki bilgilere bu derece hakim, neden bizi yönetime yakın olan ali naci küçük'e, nevzat dindar'a mahkum ediyor. şu transfer işlerinden bir haber verse sözlüğümüze? gomis geliyor mu, gael clichy ne boyutta bunları da öğrenelim. quakerboy da bundan nasiplenir çalıştığı basın organında da bu bilgileri haber yapar. değil mi ya?
App Store'dan indirin Google Play'den alın