resim
Ahmet Oğuz Çetin
Görev:Gelişim Direktörü
Takım:Türkiye
Yaş:61
Uyruk:Türkiye
  • 164
    kaypak herif.

    trt'de bütün sezon fatih terim'e, hocalığına sallayıp durdu, antep belediye'nin başına geldi, yanılmıyorsam 6 maçta 6 mağlubiyet aldı.(ya da 5 mağlubiyet, 1 beraberlik olabilir.) oğuz'un içine ettiği antep belediye oğuz gittikten sonra imkansız yerden dönüp kümede kaldı. şimdi ne olacak? oğuz çetin hiç utanmadan seneye gene trt'ye çıkıp fatih terim'e, ona buna sallayacak, teknik direktörlük dersi verecek. öyle bir utanmaz herif ki 2008'te fatih terim'in kendisini yardımcısı yapıp isviçre'ye, avusturya'ya götürdüğünü, kariyerinde asla çıkamayacak bir seviyeyi terim sayesinde yaşadığının farkında bile değil.

    bunun bir boy büyüğü var, kahküllü bir tip. fatih terim'in uefa kupasını kazandığı sene fenerbahçe'nin başındayken uefa maçında mtk budapeste'ye kadıköy'de 0-2 kaybedip 5 haftada kıçına tekme vurulmuştu.

    herhalde bunlarda alzheimer hastalığı falan var, sürekli geçmişlerini unutuyorlar. her unuttuğunuzda kafanıza vura vura söylemek lazım bunları, arda'yı da bu hale getiren sizsiniz, hocanın üstüne salan da sizsiniz, federasyonu ele geçirmek isteyen de sizsiniz. zaten kahküllü olan tip birkaç ay önce amatörlük yapıp kendi ağzından da söyledi federasyon başkanı olmak istediğini, sonra çark etti ayrı konu. ama biz sizin ne olduğunuzu biliyoruz, maç sonrası yorum yapmaktan öteye gidemediniz.

    bunların terim'i bitirme çabaları başarılı olursa böyle düzene de yazıklar olsun. terim şenol güneş'le falan şu münakaşalara girse hakikaten bu kadar ilgilenmeyeceğim ama bunlar bildiğin ne koparabiliriz diye bekleyen çakallar. ha bir de olur ya fatih terim 2018'e götürür bu milli takımı, o zaman kafanızı sokacağınız bir kum bulun kendinize. çünkü kafayı çıkardığınızda hiç hoş şeyler duymayacaksınız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın