• 152
    tam bir reis.

    bir kere şaşırtın be kardeşim. bir kere ya bir kere. 27 mart 2017 gecesinde verip veriştirdiler; galatasaray'ı itin götüne soktular beyaz futbol'da. bir kere mantıklı, akılcı, cevap verilemeyecek argümanlarla konuşun be yahu kaldı ki cephaneliğiniz dolu.

    "sayın rasim ozan kütahyalı, siz ergenekon ve balyoz davalarının savcısı hakimi değil miydiniz? eşiniz kayın valideniz ve fetö ilişkilerinizi anlatır mısınız? sayın ertem şener siz üniversiteyi muhterem hocaefendi sayesinde bitirdim demediniz mi? programlarında sunuculuk yapmadınız mı? sayın sinan engin, şerefli ikinciliklerimiz şampiyonluk olarak sayılsın dediniz ihsan kalkavan kimdir?" de telefonu kapat be birader.

    kazık kadar adamsın. diksiyonun rezalet. hitabetin rezalet. yahu canlı yayına katılıyorsun biraz hazırlan da katıl. iki satır bir şey oku ya yalvarıyorum. saçma sapan konuşuyorsun. yayından aldılar işte seni. ya bu kadar kalitesizlikle böyle kitleleri nasıl peşinizden sürüklüyorsunuz ben de bunu anlamıyorum. allah bizim belamızı vermiş.

    ben rakı içiyorum. pes be kardeşim pes.
App Store'dan indirin Google Play'den alın