• 159
    bu sezon sağlam santrfor yaptı. öyle böyle yapmadı.

    andrea belotti, nam-ı diğer il gallo* dünkü* hat-trick'iyle 22 gole ulaştı. bana tarz olarak immobile'yi hatırlatıyor ki o da torino'da gol kralı olup dortmund'a transfer olmuştu 2014'te. torino, bu defa -çıldıran transfer piyasasıyla beraber- belotti'nin serbest kalma bedelini 100 milyon avro olarak belirledi bile. italya içinde gece tarifesi uygulayabilirler ama yurt dışından gelen 50+ milyonluk teklife bırakırlar, iş huzur içinde çözülür gibime geliyor.

    edin dzeko, yıllar sonra forvet olduğunu hatırladı. serie a'da 19 golü var. avrupa ligi'nde de 8 golle zirvede. vurduğu giriyor deyyusun.

    gonzalo higuain, napoli'de bıraktığı yerden juventus'ta devam ediyor. onun da 19 golü var. yalnız şu sıralar gene yağlandı. rahat 90 kilo vardır herhalde.

    dries mertens, her ne kadar santrfor olmasa da false 9 rolünde 18 gole ulaştı bile. milik sakatlanmasa yedek kulübesinde paslanıp giderdi muhtemelen ama milik iyileşmesine rağmen sarri, mertens'i oynatmaya devam ediyor. iyi de ediyor, cumartesi günü* roma'ya da 2 tane sıkıştırdı.

    mauro icardi, nam-ı diğer ırz düşmanı, dün* cagliari'ye 17. golünü attı. bu hırt, aynı zamanda 9 asistle ligin en fazla asist yapan futbolcusu. boktan bir adam ama kalitesini tartışmak abes olur.

    ciro immobile, torino'da patladığı o sezondan sonra ilk defa kendini buldu. 16 golü var. az önce biter* bologna maçında lazio'nun 2 golü de ondan geldi. hafta içi de kupa maçında* roma'ya atmıştı. doğru zamanda doğru yerde olmayı hep başarıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın