• 1431
    haklarını yemeyeyim, bu sezon fenerbahçe lehine yapılan hataları neredeyse sıfır seviyesine çektiler. topal'ın elle attığı gol çok ani cereyan eden bir pozisyon, hakem görememiş olabilir. mesela normal türkiye ligi koşullarında musa sow'un rövaşatası faul gerekçesiyle iptal edildikten sonra, sonraki en az iki maçta fenerbahçe lehine fahiş hatalar yapılırdı. bu sene fenerbahçe'ye taviz vermediler. fenerbahçe lehine hata olduğu kadar aleyhine hata da oluyor. özel bir muamele yok.

    gel gör ki artık bütün kıyaklar yılların mazlumu beşiktaş'a geçiliyor. herifler hakemler sayesinde 10 küsür puan fark attı hala kollanıyorlar. sezon boyunca aleyhlerine karar verilmedi neredeyse. bu sene ne oldu, hangi dağda kurt öldü hakikaten çözemiyorum. hatırlarsanız aziz yıldırım "federasyon'daki bütün beşiktaşlıları temizleyeceğim" diye yırtınıyordu, öyleyse bu kadar beşiktaşlı tff'ye bir senede mi doluştu? geçen sezon her şey eskisi gibiydi, fenerbahçe kadıköy'de ölümüne kollanıyordu, dış sahada da ara ara destek atıyorlardı. 2016 yazında ne değişti anlamak zor.

    "demirören beşiktaş'a verdiği 100 milyon usd'lik borcu geri istiyor, o yüzden beşiktaş'ı şampiyon yapıp parasını alacak" diyenler var, 2012'den beri başkan olan adamın aklı başına yeni mi geldi yani? beşiktaş 2015'te de şampiyon olabilirdi, emenike'ye üç sarı kart verilmesi gereken maçta tek sarı kart verilirken, emre isimli şahıs bilic'e ana avrat söverken demirören niçin buna dur demedi?

    "vodafone beşiktaş'a sponsor olduğu için lobicilik yaparak beşiktaş'ın kollanmasını sağlıyor" diyenler var, vodafone gibi dünya devi bir şirket federasyon üyeleriyle, mhk'dakilerle falan tek tek temasa geçip reddedemeyecekleri teklifler mi yapıyor*? olamaz mı? olabilir. ama kesin bir şey söylemek çok zor.

    bekleyelim görelim, birkaç sene sonra anlarız hangi dolaplar dönmüş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın