• 7039
    merhaba sözlük ahalisi. bugün bana kuzenim tarafından iletilen bir haberi sizinle paylaşmak ve elimden geldiği şekilde sorumluluğumu yerine getirmek istiyorum.

    arda adında genç bir kardeşimiz var, bu kardeşimiz dirençli lösemi hastası. yıllardır kemoterapi görüyor, iki sefer tam düzeldim derken lösemi yeniden onu ele geçiriyor ama aslan parçası çok inatçı ve hala direniyor. dirençli löseminin ülkemizde tedavisi ne yazık ki yok. tedavi için ailenin seattle children hospital'a gitmeleri gerekli ve buradan kabulu de almış durumdalar. ancak tahmin ettiğiniz gibi maddiyat gibi büyük bir problem var.

    aile bir miktar parayı kendi aralarında toplamış ancak hala alınması gereken bir yol var. benim şu an elimden gelen en büyük şey bunu daha fazla insanın duymasını sağlamak. aşağıda linki paylaşıyorum, linkte banka hesap numaralarından ziyade paranın ne için toplandığına dair resmi bir evrak da mevcut. en yakınımıza bile güvenmekte zorlandığımız bu günlerde aile bunu da düşünmüş olacak ki böyle bir belgeleme yoluna gitmiş.

    bu günler zor günler evet farkındayım. her gün şehit haberleri almaktan yıldık, her gün ülkenin daha kötü yönetilmesini görmekten, daha vicdansız insanların haberlerini duymaktan bıktık usandık ancak böyle azimli ve hayat dolu çocuklar bu ülkenin geleceğidir. yalnız bu çocukların elinden tutarsak güzel yarınlar görebiliriz.

    ben bu entry'i yazarak vicdanımı rahatlatıyorum, yardımda bulunabilecekler yardım edebilir, benim gibi bu imkanı bulamayanlar da kendilerince bu işin ucundan bir şekilde tutabilirler diye düşünüyorum.

    https://onedio.com/...-ihtiyaci-var-746928

    edit: para toplanmış :)
App Store'dan indirin Google Play'den alın