2016-17 Türkiye Süper Lig 10.Hafta Maçı
20:00 Türk Telekom Arena
1 - 2
  • 99
    istanbul'da yaşamayıp da taraftarın neden maça gitmediğini anlamayan taraftarlarımıza açıklayayım. stadın iç atmosferi her ne kadar mükemmel olsa da dışı da bir o kadar bok gibidir. insana sinir krizleri geçirttirir. maç bitmeden on dakika önce çıkmak istersiniz. içerde oynadığımız son trabzonspor maçında 22:00 gibi maç bittikten sonra metroya varmamız saat 23:00'ı bulmuştur. dört yıldır istanbul'da yaşıyorum ve en az 40 maça gitmişimdir. her gidişimde kendime sövüyorum. 3 mt genişliğindeki merdivenlerden ve kaldırımdan 500 mt yürümek zorunda kalıyorsunuz. yıllardır stad tamamen dolmamasına rağmen böyle bir eziyet çekiyorsunuz. stad 50.000 kişi dolsa neler olacak kim bilir.

    bilet politikası desen evlere şenlik. geçen sene şampiyonlar ligine giderkenki kombine fiyatlarıyla bu sene sadece ligte oynayan galatasaray'ın kombine fiyatları aynı. başakşehir maçı için en ucuz bilet desen 50 lira. hal böyle olunca da soğuk istanbul akşamında en güzel çözüm oturup evde izlemek oluyor.

    taraftarlık bu değil sen takımını destekleyeceksin diyen arkadaşlara da saygı duyuyorum ama bana göre biz taraftarlık görevimizi yapacaksak o yönetimin de taraftarların ulaşımına yardımcı olması gerekir. 30-40 bin kişi birbirini eze eze evine dönmek zorunda kalıyorsa oturup buna seyirci kalmamaları gerekir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın