• 5
    ohal ilan edilip, cogunun suclulugunu bile arastirmadan onbinlerce insani fetocu diye iceri alan sevgili hukumetimizin, ne hikmetse daha beter bir uygulamayi reva gormesi gereken pkk ve isid'e ses cikarmamasi sayesinde artik dugunlere bombali saldiri yapilan gazi sehir. saldiri direkt sizi hedef alinca ohal, saldirilar direkt milleti hedef alip size ulasamayinca "terorle yasamaya alismamiz lazim"..

    allah ayni zamanda dogum yerim de olan bu guzel sehri ve guzel vatanimi her turlu hain, hirsiz, yalanci, darbeciden kurtarsin. gidisimiz gidis degil..

    edit: "kandirilan seviciler" yine gelmis, mustakbel kandirilanlarini savunmaya. size zamaninda soylemistim degil mi? sizler 20 yasinda cocugu bogaz koprusunde bogazlayan asagilik bir guruhun savunuculugunu yapiyorsunuz artik. demokrasi adi altinda sokaga cikip, kendi aralarinda ne demokrasisi biz tayyip icin geldik diye konusan bir guruh, dunyadan habersiz 20 yasinda cocuklari, zaten teslim olmuslarken kemerle-odunla dovup , bicaklayip, kafasini kesip olduren, sonra bizler "sokaga cikip darbe bastiranlari daga cikip teroru bitirirken de gormek isteriz" dedigimizde bize sorusturmalar actiran bir guruh. savunun bakalim. zaman gelip devran dondugunde bu kadar sehidin, bu kadar patlamanin, bunlar olurken sizin reisinizin yarisi masum ogretmenlerle, memurlarla ugrasmasinin hesabini da vereceksiniz. allah kerim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın