resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 8051
    yahu şuradaki negatif yorumları okuyorum, cahillik akıyor. demişler ki neden böyle yerlileri aldın. ünal aysal zamanında çok katı bir yabancı sınırlaması olduğu ve gelirlerin tavan yaptığı bir dönemde ne yapacaktı bu adam? türkiye'de umut vaat eden, iyi denilen adamları toplayacaktı tabi ki. çünkü başarının devamını getirmek istiyordu. o zamanki açıklamalardan da yabancı sınırının kesinlikle kalkmayacağı konuşuluyordu.

    fatih terim'den sonra bitmişmiş. fatih terim tüpçü ile arkasından iş çevirip gitmedi mi? ne yapsaydı al florya'nın anahtarı mı deseydi? adam ben başkanken her şeyin patronu olamazsın dedi, fatih terim'in egosu yemedi. görüyoruz türk futbol direktörlüğü safsatasındaki sonuçlarını. fatih terim konusunda yüzde yüz haklıdır.

    yok neden bu kadar yüksek sözleşmeler yapmış. galatasaray'ı bir şirket düşün, üst üste çok ciddi başarılar elde etmişsin, adam da her yöneticinin yapacağını yapıp bu işin en önemli parçası olan futbolcuları ödüllendirmiş. tek eleştireceğin konu sözleşme uzunluklarıdır. ki onda da ben futboldan anlamam dediğini unutmamamız gerektiğini ve başkaları tarafından yönlendirildiğini düşünüyorum.

    bakın bu adamın spk tarafından tamamen yasal olmasına rağmen önü kesildi. işin etikliğini tartışırsın ama tamamiyle legal yaptığı işler. galatasaray'ı şirket gibi yönetiyordu ki oldukça da başarılıydı. bizim taraftar şu denklemi anlayamıyor kardeşim futbol takımın bir man utd değil, real madrid değil sen gider yapmazsan gelirin de artmaz doğal olarak da başarı gelmez; sikik bir kısır döngü içinde gider gelirsin. yahu bu adam zamanında 45.000 kombine satıldı, stad neredeyse bütün biletleri kombine sattı. ben ankara'dan kombine aldım her maça gelemesem de. şu an tvde galatasaray maçı var de açıp izlemiyorum sikik yönetim sayesinde.

    bu adam sayesinde yıllarca basketbolda, futbolda orada burada "contender" olduk, şampiyonlar liginde ciddi rakiplerden olduk.

    batırdı denilen adam gelirleri 10'a katlarken devir aldığı dönemden en fazla 40 milyon kadar fazla borç bırakmıştır ki getirdiği başarıların bedeli olarak çok ufak bence. liseliler hainlik yapıp göndermeseydi çok farklı yerlerdeydik şu an. yazık oldu.

    ayrıca konuyla ilgili olarak biraz aydınlanın diye: (bkz: #1915687)
App Store'dan indirin Google Play'den alın