resim
İrfan Başaran
Takım:52 Orduspor FK
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.68
Uyruk:Türkiye
  • 34
    galatasaray'ın yetiştirmiş olduğu ender yeteneklerden fakat yapısı sebebi ile türkiye liginde tutulmayan eski futbolcumuz.

    kendisi ile yıldız takım, 14-16 ve süper gençte rakip olarak oynamışlığımız var. biz yıldız takımda iken kendisi erhan şentürk ve bir arkadaşı ile gazeteye çıkacak kadar iyi top oynayıp yanlış hatırlamıyor isem 10 maçta toplamda arkadaşları ile galatasaray'a 43 gol kazandıracak kadar iyi bir topçu idi. futbol olarak o yaşta bize bir insanın ne kadar kaliteli oynadığını göstermişti.

    kendisi ile ilgili 2 anım var.

    bir futbol müsabakasında yine rakip olarak bulunuyorduk. ben rakip takımda defans hattının sol tarafında yani sol bek olarak bulunuyordum. irfan forvet arkası olarak bulunuyordu. erhan bizim iki defansın arasında bulunur iken irfan'dan ara pas istedi. biz de erhan'ı ofsayta düşürmek için defans olarak ileri çıktık kaptanın bağırması ile. irfan topu erhan yerine kendi önüne doğru hızlı atarak kaleci ile karşı karşıya kaldı ve golü buldu.

    tribündeki herkes bu hareketi alkışladı. ciddi anlamda yıldız takımda bir oyuncu için mükemmel bir hareketti.

    ikinci anım ise yine aynı maçta geçekleşti. irfan sağ açıkta top ile buluştu. bizim bir arkadaşı geçti. tam benim sağımdan atıp geçtiği an ayağımı uzattım. kendisinin dizi benim dizin iç tarafına çarptı. ve yaklaşık olarak 1 ay sahalardan uzak kaldım. yani beni sakatlayan bir insandır irfan başaran.

    kendisi şu an futbol takımımızda ilk 11 oynayabilecek derecede futbol zekasına ve yeteneğine sahip ama menajer veya torpili olmadığı için bu büyük topçu alt liglerde dandik takımlarda futbol hayatına devam ediyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın