resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:53
Uyruk:Türkiye
  • 7980
    bu rezil takıma tekrar gelsin. ama avrupa kupalarina gittigimiz bir sezon gelsin. selcuk, umut falan hala kadrodayken. sonra 2-3 tane disli takim çıksın. arsenal, dortmund ayarinda takimlar. grupta 1 puan falan alalim. sonra lige donelim. ligde de fena gitmiyorken bir anadolu takimindan 4 yiyelim.

    senaryo tanidik geldi degil mi? ligde berbat da oynatsa, prandelli belli bir hafta itibariyle son yillarda en fazla puani topladigimiz sezondaki antrenorumuzdu. ayrica fenerbahce'ye karsi galibiyeti de vardi. hamza'ya da gelseydi ya avrupa'dan 2 babayigit? benfica macini yasin yuzunden kaybetmisiz. kaleye gidemedik benfica macinda. zaten yasin'in bos kaleye kacirdigi pozisyonda da hakem ofsayt verdi.

    sezonun ilk yarisindaki fenerbahce deplasmaninda ne oldu? kaleye ne kadar gidebildik? orta sahayi gecebildik mi? ileride top tutma isinden ne haber?

    bunun gibi var birkac mac daha. simdi isimlerini tek tek hatirlamasam da, galatasaray'in normalde olmamasi gerektigi kadar kotu oldugu ve hatta ezildigi maclar.

    gelsin bakalim. gelsin juventus'lu, bayern munich'li roma'li bir gruba denk dussun. o takimi madem bir o oynatir, super teknik direktor, ozlenen adam gelsin catir catir top oynatsin. sampiyon oldugumuzda bile aman aman top oynadigimiz bir mac hatirlamiyorum. belki ilk geldigi akhisarspor maci olabilir. o da muhtemelen ilk mac gazidir tipik.

    kendisinden kotu olan varsa da, bu onu da kotu olmaktan cikarmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın