• 14522
    muslera - nimet.
    sabri - çöp.
    linnes - hala çözemedim.
    denayer - nimet.
    koray - nötr.
    chedjou - yarı nimet.
    semih - futbolundan az da olsa umudum vardı, yabancı sınırı hakkındaki açıklamasından sonra; çöp.
    hakan balta - nötr.
    carole - çöp.
    olcan - çöp.
    tarık - çöp.
    selçuk - kaptan çöp.
    bilal - çöp.
    emre çolak - çöp
    donk - nötr.
    yasin - çöp kere çöp.
    sinan - nimet.
    hamit - çöp kere çöp.
    rodriguez - nötr.
    umut - çöp kere çöp.
    podolski - çöp.
    sneijder - nimet kere nimet.

    kadronun hali bu. mourinho gelse nolur, klöpp gelse nolur. ne kolej ruhu, ne galatasaray ruhu... hiçbir ruh bu takımı 2-3 transferle kurtaramaz. romantik olmaya gerek yok.
    nimet yazanların 3'ü olmasa, küme düşeriz. kalitesizlik o seviyede.

    içimi çürüttü bu takım. bu takımın kurulmasında emeği geçen tüm teknik direktör ve yöneticilere yazıklar olsun. aldığım formalar haram olsun. bu ibibikler para kazanacak diye forma falan alamam. yöneticiler alem yapsın diye forma alamam. en son ne zaman attığımız bir gole "gooool!" diye bağırdığımı hatırlamıyorum.

    umarım kısa zamanda idealist, kulübün parasını çarçur etmeyecek, vizyon sahibi bir yönetici çıkar. mümkünse milliyetçi, vefacı, ümmetçi, gelenekçi olmasın. çıksın 2 sene bi' bok beklemeyin, yeniden yapılanacağız, alt yapı kasacağız falan desin. lig tv'ye verdiğim paraya yazık, harcadığım zamana yazık. ulan söyleyecek o kadar çok şey var ki...

    iyi günde, kötü günde, hep destek, tam destek derler ya hani... bugün yaşadığımız gün, kötü gün'ün karşılığı değil. başarısızlığın karşılığı değil. ortada ihanet var resmen. mustafa denizli'yle 2 milyon euro'ya anlaşan adam var ya. ne kötü günü mk. lanet olsun yaşattıklarınıza.
App Store'dan indirin Google Play'den alın