• 164
    futbol açısından konuşursak, sanırım kupanın en iyi top oynayan takımıdır. bu şekilde gittikleri takdirde kupayı almalarına hiçbirimiz şaşırmayız diye düşünüyorum çünkü çok ateşli ve coşkulu oynuyorlar, kendilerini türkiye'ye kabul ettirmek ister gibiler. bu açıkça görülüyor.

    bunun dışında diyarbakır bşb iken amed adını almaları, ayrıca logoyu değiştirip yıldız ve malum renklerle donatmaları bana hiç masum gelmeyen kulüptür. çocuklar ölmesin deyip, resmi twitter hesaplarından biz sırtımızı şuna buna dayadık diyen* m.vekillerini takip etmeleri ne derece samimidir? futbola siyaset karıştırma diyorsun ama malum çevrenin* milletvekili ve borazanlarını takip ediyorsun. bu ne perhiz bu ne hıyar turşusu? galatasaray, fenerbahçe ya da beşiktaş da o zaman akp, chp, mhp milletvekillerini takip etsinler? rte'yi mi takip etsinler?

    resmi twitter hesabı;

    https://twitter.com/Amedspor021

    futbola siyaset karıştırmış, bu açıdan gözümde osmanlıspor'dan, başakşehir'den farkı olmayan kulüptür. onlar bir lacivertse bunlar da bir lacivert. keşke kendilerini sadece bu seneki güzel futbollarıyla hatırlasaydık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın