• 1
    trabzonspor başkanı ibrahim hacıosmanoğlu'nun, 28 ekim 2015 trabzonspor gaziantepspor maçından sonra yaptığı, terbiyesizce açıklama.

    "bizi kadın gibi yaşatmaya da kimsenin gücü yetmez" diyerek de, çirkin açıklamasına devam ediyor. her ne amaç olursa olsun, belki de sadece kötü bir benzetme bile olsa, kadınların böyle körermiş zihniyetlerin ağzına malzeme olmasını kabullenemiyorum. her durumda kadınlara hakaret edilmesini hazmedemiyorum. federasyonu, demirören'i, hakemleri eleştiriyorsan eleştir! ama kadınlar üzerinden hayasızca algı yapma! bu algıyı yapmaya hakkın yok! hele ki bu ülkede yapmaya hiç hakkın yok!

    türkiye'de nerdeyse her gün kadın cinayetleri işleniyor. bir hiç uğruna kadınlar, kızlar öldürülüyor. özgecan aslan olayı daha dün gibi aklımızda. ve daha niceleri. herkes aklını başına alsın.

    bugün 29 ekim cumhuriyet bayramı, ulu önder mustafa kemal atatürk'ün kadınlara verdiği önemi, saygıyı herkes bilir. kadınlar için yaptığı onca saygıdeğer açıklama vardır. en azından ondan feyz alın.

    bir de unutmadan, hacıosmaoğlu konuşmasında, "bugün eşim çok ağır bir operasyon geçirdi" demişti. ben kendisinin eşine, bir insan gibi! acil şifalar diliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın