• 159
    başkalarının kötülükleriyle, suçlarıyla savunulan kişi... savunma şekline bakar mısın? başkaları "da" çalıyor. fener "de" böyle adamlardan besleniyor.ı

    ulan sorsan yhaaa ülkede adalet yok yhaaa derler. e sizin bu zihniyetinizle nasıl olsun amk? ya hırsızdan, katilden, suçludan bol ne var dünyada? x de yapıyo y de yapıyo diye diye sonsuz döngüde hiçbir suçluyu cezalandıramazsın. böyle bir savunma mantığı olur mu ya? hayır bir de çoğunluğun düşüncesi bu.

    bir yerlerden başlamak lazım. adalet istiyorsan eşitlik istiyorsan bir yerden başlaman lazım. o da yapıyor bu da yapıyor dersen şimdiki gibi ortalık hırsızdan suçludan geçilmez. benim imar bankası'dır telsim'dir şudur budur hiçbir ekstra mağduriyetim yok bu heriften. siz de bu heriften mağdur olmadınız sanmayın. hani istediğin hayatın yarısına bile sahip olamıyorsun ya. ülkede çoğumuzun yaşadığı çoğu haksız sefil hayat var ya işte bunun gibi herifler yüzünden. sen mağdur olmadığını sanıyorsun ama aslında mağdurun önde gidenisin. bu adamlar bizden çalıyor bizden. çok sevdiğin çocuğun var ya, onun rızkından çalıyor. çocuğuna dört dörtlük hayal ettiğin gibi bir hayat yaşatamıyorsun ya? işte bu ve bunun gibi herifler yüzünden. illa imar bankası'nda paran olup batması gerekmez mağdur olman için. o ekstra mağdurluk.

    öyle bir hale geldi ki güç kimdeyse para kimdeyse nasıl olduğunun önemi yok. hemen başlanıyor yalakalığa. e abicim aziz yıldırım'ın ne farkı var bu arkadaştan? hatta aziz yıldırım ülkemizden cem uzan'a oranla çok daha az yapmıştır bu işleri. aziz yıldırım gelsin başkan olsun. fener'i de çok ilerletti her konuda. amatör branşlar falan uçuyor. aziz'e de dilenelim o zaman. hem mafya gibi adam olm çok güçlü lan. süper güçlü bir adam. şike yapıyorsun mesela ceza verilmiyor. gelsin bizde de yapsın aşırı başarılı olalım herkes kirli çünkü.

    abicim sen o zaman neden fener'i şikeyle suçluyorsun. adamlar da diyor herkes şike yapıyordu biz de yaptık. madem zamanında herkes şike teşvik yapmış hep yapalım o zaman abi hiç cezalandırılmasın. işte sizin mantık bu. hatta kızmanız lazım bize. şike yapacak adam gelemiyor sizin gibiler yüzünden her sene şampiyon olamıyoruz demeniz lazım. bire bir aynı mantık. herkes şike yapıyor. ne farkınız var o fenerlilerden? farkında değilsiniz ama cem uzan'ın yaptıkları şikeden kat ve kat beter şeyler. tüm suçlar serbest zaten herkes yapıyor.

    çoğunluğun zihniyetine bakar mısın? kan davası mantığıyla ilerliyor işler aq... daha da nah görürüz adalet. ben hümanistliğimi bırakalı çok oldu zaten. inşallah başınıza gelir de anlarsınız diyeyim. daha doğrusu hep başınıza geldi ama görmüyorsunuz. böyle düşünenler hak etmiyor bence zaten. günden güne mahvolan hayatlarımızda daha da ekstra mağduriyet yaşayıp görün farkına varın diyorum o zaman. başka bir kurtuluş yok yani. ama ağladığınızda kimsenin sikinde olmayacak ve tek bir kişi bile kılını kıpırtdatmayacak haberiniz olsun. herkese böyle durum çünkü. ha bu arada benim siyasetle hiç alakam yok. ne akp ne chp ne mhp ne hdp ne başka bir parti... hiçbirini desteklemem. siyasete yormayın söylediklerimi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın