resim
Ahmet Cakar
Görev:Eski Hakem
Yaş:61
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 983
    aman da aman, beyefendi göt olmuşmuş da arda turan'un barcelona'ya transferine ilişkin twitter'dan açıklama yapmışmış. ne büyük marifet, 2009 senesinde meydanı boş bulup matrak bir şeymiş gibi atıp tutarken iyiydi tabi, nasıl olsa iş işten geçmiş, "vallahi göt oluverdim :)))" yaz gitsin, zaten bikini konusu da gümbürtüye gitti, davarız ya basmıyor kafamız.

    sen belki göt olduğunla kaldın ama erman toroğlu ile birlikte hepiniz bu yeteneğin apar topar ve yok pahasına bizden ayrılmasına bu tavırlarınız ve ifadeleriniz ile çanak tuttunuz. şimdie de "ay göt oldum :)))" muhabbeti. kendi yazmış yani ben ekstra bir şey demiyorum. değil göt, göt oğlu göt olsan kaç yazar, gitti işte adam imece usulüyle koparttınız bir şekilde bizden. halt ettiniz.

    göt olmuşmuş. fifa kokartlı eski hakemsin, birçok hakem eskisine göre iyi bir kariyerin var, gel şu yaşında en büyük marifetin beyaz tv'de goygoy yapmak ve de geçmişte atıp tuttuklarından göt olmak olsun. bu da senin şerefindir, yakışır...

    sözlükte de var böyle tipler. "göt olmaya razıyım", "bu entry'i yerim", "çıktısını alıp seve seve bir tarafıma sokarım" vs. büyük marifet, hepinize aferin. bu sayede milli bir kültür yaşıyor, aynen devam. başka da kimsede yoktur şu leş muhabbet.
App Store'dan indirin Google Play'den alın