resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 6749
    ulan yazılanları okuyorum da inanamıyorum arkadaş. vallaha var ha sözlükte böyle bi ahali artık inanmaya başladım. sürekli birilerine giydiriyor, beğenmiyor falan. bu arkadaşlara karikatür sami abi'yi tavsiye ediyorum. bir kaç diyeceğim var ;

    öncelikle tanım : yeni sözleşme imzalanmış futbolcudur.

    geçen sene takımın 2 sene üst üste şampiyon olmasının ardından tekrar beş! beş! beş! tezahüratlarına maruz kalıyorken sağ bekinde şu an gülmelere doyamadığın tarık çamdal vardı.

    sabri kadro dışı bırakılmamalıydı bile bence ama bırakıldıktan sonra daha iyi geldi. evet abi yanlış duymadınız daha iyi geldi. herkes sizin gibi popüler kültür gazıyla iyi oynayan futbolcuyu yermiyor.

    daha iyi gelen sabri her zaman yaşadığı konsantrasyon sıkıntıları dışında hiç sırıtmadı aksine asistleri ile nadir de olsa golleri ile ve en önemlisi dinamizmi , kazanma isteğiyle geçen seneki şampiyonluğun çok önemli adamlarından oldu. geçen seneki performansına laf eden çarpılır , tövbe desin *

    olması gerek sabri'ye yeni kontrat önermekti ve önerildi. sabri futbolu bırakana kadar bu takımın yedek sağ beki olmalıdır.

    bir şey daha * * bence sabri sene başından beri ilk 11 oynasaydı belki oyunu ile değil ama kavgacı, kabullenmeyen , azimli ve tecrübeli haliyle sene başındaki 4-0'ları görmezdik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın