• 500
    ödül sistemi değişmiş olan ligdir.
    artık ayakbastı parası 12 milyon, galibiyete 1.5 milyon ve beraberliğe 500 bin yuro verilecektir. son 16 ya kalma bonusu da 5.5 milyon.

    basit bir matematikle -ki kafam ancak basit matematiğe çalışıyor-

    şampiyon olursak 12 milyon cepte.

    yaz transferlerinde adam gibi bişeler yapar ve iyi de kura çekersek, grupta 3 galibiyet alsak 4.5 milyon, 1 tane de beraberlik çıkarsak 500 bin yani toplam 5 milyon daha cepte.

    e zaten büyük ihtimal 3 galibiyet bir beraberliğe gruptan çıkarız son 16 bonusu da 5.5 milyon. son 16 da elendiğimizi düşünürsek;

    toplayalım: 12+5+5,5= 22.5 milyon euro.

    daha bitmedi. eğer lig ikincisi ön elemeyi geçemezse onun payının da yanılmıyorsam %70 i yani yaklaşık 8 milyonu bizim. etti 30.5 milyon euro.

    e bi de bunu yayın geliri var. tam olarak ne kadar bilmiyorum ama son 16 ya kadar geldiğimizi düşünürsek ortalama bi 20 milyon da ordan cukkalarsak etti sana 50.5 milyon euro. son 16 da maç kazanırsak ya da berabere bitirirsek ordan da gelecek var daha.

    yazdıklarım kesinlikle ütopik şeyler değil, daha önce yaptık, mevcut kadromuzla olmaz ama iyi bir transfer dönemi geçirirsek bu başarıyı tekrarlayabiliriz. 50 milyon euro da çok güzel para, yaklaşık 140 triliyon.

    tabi tüm bunların gerçekleşmesi için öncelikle bu sezonu şampiyon olarak bitirmek zorundayız, bu sezonki şampiyonluğun değeri gerek 4.yıldız olayı açısından, gerekse seneye yaratacağı büyük maddi gelir açısından çok çok önemli bir hal almış durumda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın