• 277
    21 mart 2015 kasımpaşa galatasaray maçı için soyunma odası görüntüleri incelenmeli, kameralar var demiş. ee, varsa var kamera soyunma odalarında, tamam açıklasınlar görüntüleri, ben de istiyorum. açıklasınlar da suratına tükürsen, suratı kızarmayacak olan senin bir kez daha suratın kızarmasın. bir kez daha göt olun, bir kez daha gülelim.

    varsayalım ki, abdürrahim albayrak veysel sarı'yı kenara çekmiş konuşuyor, görüntüler kabak gibi ortada. tıpkı hocam şike parası teklif ediyorlar, haram mıdır diye hocaya soran ibrahim akın gibi, mini cooper'ını altına çeken korcan çelikay gibi net görüntüler var diyelim.

    veya maçtan sonra polisin yaptığı çevirmede veysel sarı'nın arabasının bagajında balya balya türk lirası çıkmış olsun. polis de veysele şu soruyu sorsun "bu paralar nereye gidiyor?" veysel de maçtan çıkmış o terli terli haliyle desin ki "ev alacağım, onun parası bunlar." tıpkı mehmet yenice'nin arabasının bagajından çıkan ankaragüçlü oyunculara giden 400 bin tl gibi.

    ne oldu şimdi, şike teşhisi koydun mu? ben koydum, bu olaylar bariz, açık ve net bir şekilde şikedir. tabi önce bu görüntüleri getirmen gerekiyor, ama dediğim gibi, bu görüntülerin hepsini getirdiğini varsayıyorum.

    ceza kısmına gelelim, baya baya şike yapmışız arkadaş. sağlam bir cezayı haketmişiz, puan silme mi olmalı, küme düşme mi olmalı? işte mevzu orada tıkanıyor mahmut. buradan sonrası kapkaranlık, buradan sonrası yok. tek kelime etme hakkın yok, nedenini sen de biliyorsun, tüm fenerbahçeliler de biliyor.

    geçmiş oradan işkembeden sallıyor, salladığı doğru olsa ceza isteyecek kalibreleri, geçmişleri yok. rezil herifler sizi. kısaca, sesinizi kesin, oturun ulan yerinize. geçmiş kamera kayıtları incelensin diyor bir de, ha si ko me!

    yazıda kullanılan araba bagajından çıkan paralar, ve diğer örnekler ektedir.
    http://www.gazetevatan.com/...sindi-416753-gundem/
App Store'dan indirin Google Play'den alın