resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 7948
    22 mart 2015 kasımpaşa galatasaray maçı'nı çok enteresan bir linkten izledim, yayında spiker yoktu, skor bord yoktu, yayın 1 saniye bile donmadı, skorbord ve spiker olmayınca lig tv yayını banlayamıyor sanırım, rahat izledim maçı. sadece taraftarların sesi geliyor arkadan, oyuncuların sesi falan da daha rahat duyuluyordu.

    maç bitiminde kamera oyunculara yakın zoom yapmaya başladı, hatta soyunma odasına kadar girdi kamera, link baya iyiydi yani, linki bu kadar övdükten sonra asıl mevzuya geçeyim, maç bitti burak hamza hoca'nın yanına gitti, önce sarıldı sonra "şampiyon olacağız hocam" dedi, hamza hoca da burak'ın sırtına vurup "olacağız oğlum, olacağız" dedi.

    bu görüntüler lig tv yayınında verildi mi bilmiyorum, belki maçın hikayesi falan yaparlarsa koyarlar, maçı 3-2 kazanınca değil de o konuşmadan sonra şampiyonluğa çok daha inanır hale geldim.

    burak yılmıyor, selçuk inanıyor, benim yerden yere vurduğum hamit, bizde oynadığı futbolu hiç beğenmediğim hamit bile savaşıyor artık, ayakta kalıyor, doğru tercihler yapıyor.

    sözün özü, siz de inanın, şampiyonluk geliyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın