• 12
    (bkz: #1603722)

    göndereceksin diyorsun da kardeş. nasıl ? topuguna mı sıkalım ? kafasına silah mı dayayalım.
    takımında satmak istersen belli bir bonservise satabileceğin 4 adam var. muslera, sneijder, telles, bruma.
    belki tarık'ı bjk falan düşünebilir.
    onun dışında melo dahil hiç kimseyi bedavaya bile gönderemezsin. kimse almaz. hele yekta için 500bin euro demişsin. yekta'ya 500bin euro bonservis verip alan adamın aklından şüphe ederim.
    sen ne kadar biliyorsan rakipler de menajerler de o kadar biliyor. ticaret bu. senin durumundan yararlanmak isteyeceklerdir. kimse bonservisle almaz bu oyuncuları. kiralasan maaşının yuzde 10'unu bile ödemez. aha sercan orada balıkesir'de kirada. maaşını biz ödüyoruz hala.
    eskiden fm'de de böyleydi ama bazı ergenler itiraz etti ama adam satılmıyor ühühüh yaptı adamlar kolaylaştırdı biraz.
    kapı gibi kontratı olup takımda süre bile alamayan oyuncuyu gön-de-re-mez-sin.
    ya kontratı süresince alacağı parayı vereceğini taahhüt edip belirli bir takside bölerek bonservisini eline vereceksin ya da illegal yöntemlerle yapacaksın, bunu da kimsenin destekleyeceğini sanmıyorum.
    yasin öztekin. 1,000,000m euro alıyor değil mi ? kapı gibi 3 senelik kontratı var. sence bu çocuğa dünyada herhangi bir takım yıllık 1 milyonluk kontrat yapar mı ? diyelim ki bonservis bedava yahu para mara istemiyoruz erciyesspor da madem bonservis yok bir görüşelim dedi. bu çocuk gidip de kayseri erciyes'in 200bin euroluk teklifini kabul eder mi ? seve seve geri kalan 800bin lik bakiyeyi 3 sene ödersin.
    o yüzden göndereceksinle olmuyor bu işler yürümüyor. gönderemezsin. yapabileceğin tek şey şu ; yasin'i ele alalım yine.
    cagıracaksın menajerini hacı diyeceksin biz yasin'i takımda istemiyoruz bugun kontratını feshetmek istiyoruz ama durumumuz da malum alacagı olan 3 senelik 3 milyon euro'yu 10 senelik takside bölelim bonservisini de verelim o da gitsin bir yerlerde oynasın. ama eğer kabul etmeyecekseniz kendisini florya'dan içeri almayacağız 3 sene boyunca evde oturacak ama parasını da alacak. seçim sizin. bitti.

    yapabileceğin başka hiçbir şey yok. tamam yönetimdeki adamlar öyle süper futboldan anlayan insanlar değiller ben de biliyorum fakat olaya da biraz gerçekçi bakmak gerekiyor. bu külfeti galatasaray'ın üzerine bırakan geçmiş yönetimdir. bu yönetim bu işi kısa vadede çözemez.

    ünal aysal fesih bedellerini cebinden verirse de olur mesela. bir sponsorluk ayarlasın atıyorum şortun arkasına ünal aysal yazdıralım. diyelim ki oranın normal değeri yıllık 3 milyon euro. sonuçta marka değeri reklamı veren adam ben 10 milyon teklifle götlere isim yazdırmak istiyorum der basar parayı kabul edersen de yaparsın sözleşmeyi göte ünal aysal yazarsın.
    ama bırak milyon euro'yu ünal aysal 1 tl bile vermez bu kulübe.

    aziz'i sevmeyiz ama aziz cebinden, yancılarından ne sponsorlar ayarlayıp ne paralar sokuyor klube. hem aklıyor hem de kulübe kullanıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın