resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 6196
    kendisinin eleştirilecek çok yanı var eyvallah ama bu 4 takım olayı bir projeydi. bundan prandelli'ye de bahsetmiş belli ki. bana takımın başına geç kısmı biraz abartısı geliyor işin.

    ünal aysal bırakırken bitmeyen projelerim var. bunları yönetim kurulumuz da kabul ederse kulübe hediye etmek istiyorum. bu kulübe çok katkı sağlayacaktır demişti.

    işte bu projenin adı galatasaray global. türkiye dışında ülkelerde galatasaray takımları açıp galatasaray hasreti ve sevgisi türkiye'dekileri kıskandıracak gurbetçi pazarını daha verimli kullanmak temel amaç. ayrıca genç oyuncuları daha düzgün sistemleri bulunan ülkelerde yetiştirmek reklam havuzunu genişletmek ve galatasaray adını bir marka haline getirmek diğer amaçlar.

    bu adamın yaptığı çok hata var. transferler, sportif direktör tutmaması, aldığı riskler, basına çok konuşması vs. ama bu adama aptal, bunak damgası yapıştırılmaya çalışılması çok büyük haksızlık. çok zekiydi, geniş bir vizyonu vardı, ama kendisinin de itiraf ettiği gibi; futboldan anlamadığı için olmadı.

    durum budur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın