• 100
    http://sherlockankara.com

    vallahi benim aklıma gelmişti, gerçek.

    baktım bu karanlıkta oturmuş bir masa ışığı ile bir şeyler okuyor. tabi milletin aklına kitap mitap gelir. lan yok internetten cinayet bakıyor. bende gizliden okuyam dedim. böyle elini ağzına koymuş, hımm, mımm, gibi sesler çıkarıyor. sonra bir anda belirdim. ekz'nin şizofrenik kankisi olduğum için arkasından yaklaşıp dedim ki;

    mm- napıksın lan şerlok ç.

    ekz- ananss.. ne diyorsun lan değişik. şurada cinayet çözüyoruz. adam kendini vurmuş diyorlar ama yerdeki silahta parmak izi yokmuş.

    mm- neresi lan burası. amsterdam mı ?

    ekz- yok lan amerika. lan !? şerlok ç.? amerika ? ankara ? bir ankara polisiyesi. şerlok ç. ankara. mınısk..

    tam bu sırada ben puff oldum kayboldum. şizofreniden kurtuldu bir anda amk. yapma etme dedim. görmüyor ki beni. işte o günden beridir sesi çıkmıyordu. bazen gidip pencereden kontrol ederdim. kendine yeni bir şizofrenik kanki yapmış. harıl harıl konuşuyorlardı. meğersem bunu tasarlıyorlarmış. kendimi facebook'u bulup çaldıran çocuklar gibi hissediyorum. oysa ki her şey çok güzeldi. dövüş düzenlerdik. sabun yapardık. haxball odasına girerdik. o yön tuşunu kullanırdı ben x'e basardım. bazen çaktırmadan space'e basardı hınzır. zaten okumakta da gözü yoktu amk bütün sınavlarını ben yapardım. gidip öndeki kızın kağıdına bakardım, buna söylerdim. tıkır tıkır yazardı.

    neyse efendim.

    sherlockankara. bekleriz. yani beklerdik :( yani ekz bekler artık :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın