resim
Bafétimbi Fredius Gomis
Takım:Kawasaki Front.
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.84
Uyruk:Fransa
  • 69
    kendisi gayet kaliteli bir forvettir. yahu bu adama kötü diyenlerin izlemeden yorum yaptığı açık. yavaş bir forvet değildir. bitiriciliği 10 üzerinden 8 dir. istikrarlıdır ve tank gibidir. bu yıl en az 10 maçını izledim bunlar kendi gözlemlerim. ayrıca şuan fransız bir ev arkadaşim var, kendisi de çok övdü gomis'i. bonservissiz, egosuz yedek oturabilecek 10 numara bir transfer olur alinirsa. elde kalan büyük bütçe yerli oyuncu transferlerine aktarilir.

    edit: fransa ligi kalitesiz diyenler olmus nasil gulsem bilemedim valla. premier ligi biraz takip edenler gectigimiz sezonlarda transferlerin cogunun bu ligden geldigini bilirler. arap sermayesinden once lyon bi kac yil iyi gitsede bordo, marsilya hatta montpellier şampiyon olmustur. ligimizden daha çekismeli ligdir bu acidan. dilendigimiz baros, keita bu ligde yedek kaliyordu bize gelmeden once. keza oyuncu cikarma bakimindan cok basarili ligdir. drogbasi, ronaldinhosu, daha niceleri bu ligden cikmistir. turkiye gibi sikimsonik bi ligle kiyaslanmasi bile abesle istigaldir. cahilliginizi bu kadar cikarmayin ortaya.

    ekleme: http://tr.m.wikipedia.org/wiki/Ligue_1

    ekleme lyonun domime ettigi iddia edilen ligde sadece 7 sampiyonlugu vardir. arap sermayesinden once monpellier, marsilya ve bordo sampiyon olmustur.

    cikan oyunculara ekleme yapan arkadaslar oldu. bende biliyorum daha bircok oyuncu oldugunu. evra, hazard, zidane, nasri, trezeguet, pires, henry, essien, benzema...
App Store'dan indirin Google Play'den alın