• 45
    nasıl oluyor da daha abdi ipekçi arena pota arkası tribününe ilk kez bir maçta eşlik eden biri üzerinden tamamen o tribüne sallanıyor anlam veremiyorum.

    sebo reislerinin önderliğindeki ultraslan seti bile ıslıklamışmış. o sucu yancısı olarak bahsettiği kitle ali sami yen kapalısının solundaki ua parçalı-ua karşı kitlesinden gelen insanlar. bir adet karaborsacı üzerinden nasıl olur da emektar tribün müdavimi insanlar böylesine karalanır aklım almıyor. tekrar söylüyorum daha o tribüne ilk kez katılmışken hemde.

    o sizin canınızı sıkan pota arkası, hiçbir şekilde ultraslan zihniyetine boyun eğmeyen, tribün kültürünü bitirmeye çalıştıkları e-bilet sistemine boyun eğmeyen kitledir. ve bu zihniyetteki taraftarın daha çok canınızı yakacak olan kitledir.

    e-bilet'e tepki veren herkes karaborsacı oldu şimdide. şaka gibi. e-bilet olayına karşı olan insanları da karaborsacı yaklaşımıyla yargılayan zihniyete karşıda asıl ben ve bu görüşte olan arkadaşlarım çileden çıkıyor.

    bu başlığın altında sucu diye tabir edilen adamı savunma gibi bir gaflete girişmem. fazlasıylada karşıyım. ama salonda maç bittikten sonra öylesine basın ve taraftarı bir arada yakalamışken e-bilet'e karşı olan tepki daha fazla kitlelere ulaşması için her zaman dile getirilmelidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın