resim
Hakan Şükür
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:52
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 2275
    ''gezi'ye gelmek istedim'' diyip aslında o dönem gezi'yle dalga geçen kitlenin içinde olması samimiyetsizliktir. hakan siyasete atıldığından beri siyasi çevresi onu nereye sürüklerse oraya gitmiş, yanlışa yanlış, doğruya doğru diyememiştir. hakan kendi fikirlerini ortaya koyamayan iradesiz bir siyasetçidir. üzülerek söylüyorum recep tayyip erdoğan'dan bile iradesizdir. siyasi kariyeri boyunca birilerinin yanlısı değil maşası olmuştur. yanlısı olmakla maşası olmak arasında ciddi bir karakter farkı vardır. bu hakan'ı çok seven galatasaray'lıları üzen bir durumdur.

    gel gelelim bu kendisinin bize yaşattıklarını değiştirmez. hakan yanlış kararlar veren, kendini küçük düşüren bir siyasetçi olabilir. fakat o her zaman rakip kalecilerin korkulu rüyası, 35 yaşında bile 2 kişinin marke ettiği hakan olarak kalacaktır.

    --- alıntı ---

    hagi nefis döndü yine. hakan kaçtı. hakan'a iyi bir pas. hakan şükür açı biraz dar ama. hakan gitti. hakan sıyrılacak. hakan bir çalım daha. çerçeveyi gördü! hakan vurdu goooool!!! goooooool!!! gol gol gol gol gol. kim attı? kral attı. hem de leeds'de, allen road'da. ingiltere'de kralın imzası bu!

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın