resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 8455
    giderken o kadar mağduru oynadı ki, gönderilmesinin ne kadar haklı olduğunu bildiğim halde üzülmüştüm, böyle ayrılmamalıydık demiştim ama ünal aysal'ı bir kere daha haklı çıkardı. bize bugüne kadar, sadece bize değil türkiye'ye gelmemiş kupaları, başarıları getirdi. galatasaray ve türkiye'nin en başarılı teknik direktörüdür.

    fakat efsane değildir, zaten böyle efsane olunmaz, arda turan için bile acun ile emre ile arkadaşlık yapıyor diye demediğini bırakmayan sözlük, ünal aysal ile devamlı iktidar kavgası yaşayan, her imasında ünal aysal'ı taraftarla karşı karşıya getirmeye çalışan, gelme amacı belli olan, hatta artık aleni şekilde planlamamızı 3 yıllık yapmıştık fenerbahçe kendini toparlayınca planları değiştireceğiz, 17 takımı s*ktir edin 18.takım imza atarsa planlarımızı değiştirir diyebilen bir insanın altında çalışmaya başlamış ve o aslan kesilen, birileri sevinsin diye imza atamayan, kulübünün başkanını küçük düşüren teknik direktörü için laf ettirmiyor. gerçekten ona verilen eleman isminin hakkını veriyor, türkiye'nin en büyük kulübünün anahtarı verilen, florya'nın tek yetkilisi yapılan insan şuan çalıştığı yerde dikkate alınmıyor, tff için sayın terim, galatasaray'ın önünün kesilmesi için ilk zamanlarda bir piyon, sonralarda tff'nin düşman çatlatması için yanında gezdirdiği, fotojenik bir model.

    en fazla kendisinin karşı çıktığı yabancı kuralı için, fikrim değişmedilerden, başkanımıza sorarıza, oradan da ölü taklidi yapmaya kadar gelmiştir, kaldı ki geçen sene bir maçtan sonra hafif içkili, hafif dramatik, zaten gitmeyi kafaya koymuştum, yine bırakacaktım ama düşmanlarım ile kalıp savaşacağım, demişti, o gün o ekran başında bağırıyor biz tv karşısında ağlıyorduk, kal bu sene alınacak çok kupa var derken de gitmişti, daha ettiği lafların senesi dolmadan düşmanın yanına gitti.

    mağdur o idi. ama 5+2 yıllık sözleşmeye imza attı dünya para kazandı. mağdur nerede? hepsini geçtim, aslolan galatasaray ise senin galatasaray'ının önünü kesmek için herşey yapan bir adamın nasıl yanında durursun, hepsini geçtim yanındasın, görevi belli içerisinde tek galatasaray'lı üye olmayan o kurulda bizi savunacak tek kişisin ve bugüne kadar ne yaptın? yazıklar olsun.

    efsane galatasaray'ı sevgilisine kayınpederine tercih edenlerden olur, efsane kulübünün zararına olan herşeyin karşısında durabilenden olur, siyasi kimliği galatasaraylılığından önce gelebilen bir insandan efsane olmaz, ona tapanları 2 kere bırakıp gidenden efsane olmaz, ilk gidişinde de kovulmamıştı, 3. gidişinde de kovulmadı. efsane olmak kolay değildir. galatasaray uefa kupası almadan önce de vardı, şampiyonluğu unuttuğu yıllarda da vardı. bir insan sadece galatasaray'a kupa kazandırdı diye efsane olamaz.

    kendi adıma konuşuyorum siyasi görüşü, gerekse hali tavrı hareketlerini, kişiliğini görmezden gelip sadece galatasaraylılığını görmeye çalışıyor ve çok seviyordum. ama tabii ki siyasi kimliği, güç sevdası,galatasaraylılığından önde olduğu için şuanda galatasaray'da değil ve çok kısa sürede de kendisinden soğuttu.

    hala aklım almıyor, adam galatasaray'ın önünü kesmek için elinden geleni yapıyor, salak olsan bile anlarsın kaldı ki artık utanmadan açıklama bile yapıyor "planlarımızı 3 yıllık yaptık" diyebiliyor. yani fenerbahçe'nin cezası bittiği gün planlarımızı değiştireceğiz diyebiliyor, geliş amacı belli, sen bu adamlar nasıl iş yapıyorsun, hadi diyelim kovuldun ki kesinlikle öyle birşey yok ama kovuldun sayalım;

    paran mı bitti? paraya mı ihtiyacın var?

    ne diye o imzayı attın?

    hadi diyelim milli takım için herşeyi görmezden geldin;

    milli takımın play off'a kalamayacağını çocuklar anlar, realist olmak lazım o takım o gruptan çıkamaz, dünya kupasına gidemezdi.

    hadi diyelim milli takımı götürse götürse fatih terim götürürdü, ama götüremedi,

    neden 7 yıllık imza attın? bir süre bırak, geçen sene düşmanlarımla savaşacağım dedin, savaşmadın bıraktın, bari işbirliği yapma ne diye imza attın?

    aklım almıyor sözlük, anlayan beri gelsin.

    neyse, biz buradayız biz galatasaraylıyız.

    kimse metin olamıyor demiştik, ne kadar da haklıymışız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın